Gebruiksaanwijzing SONY FDA-A1AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY FDA-A1AM. Wij hopen dat dit SONY FDA-A1AM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY FDA-A1AM te teleladen.


SONY FDA-A1AM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (621 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY FDA-A1AM (568 ko)
   SONY FDA-A1AM ANNEXE 1 (546 ko)
   SONY FDA-A1AM (568 ko)
   SONY FDA-A1AM annexe 1 (571 ko)
   SONY FDA-A1AM annexe 2 (571 ko)
   SONY FDA-A1AM NOTES ON USE (97 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY FDA-A1AM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De FDA-A1AM is een hoekzoeker die is ontworpen voor gebruik met een digitale spiegelreflexcamera van Sony (hierna de "camera" genoemd). [. . . ] de dioptrie aanpassen (B-2) 1 Stel het cameraobjectief in op oneindig () en richt dit op een voorwerp in de verte. 2 Draai de aanpasring voor dioptrie tot het voorwerp zo duidelijk mogelijk in de zoeker wordt weergegeven. De vergroting wijzigen (B-3) U kunt de vergroting wijzigen met de vergrotingsschakelaar. Positie van de zoeker (B-4) De hoekzoeker kan 360° worden gedraaid (klikt elke 90° vast), zodat u de beste kijkhoek kunt selecteren. [. . . ] Als dit gebeurt, past u de dioptrie nogmaals aan door de aanpasring voor dioptrie van de hoekzoeker te draaien. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY FDA-A1AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY FDA-A1AM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag