Gebruiksaanwijzing SONY FA-TC1AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY FA-TC1AM. Wij hopen dat dit SONY FA-TC1AM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY FA-TC1AM te teleladen.


SONY FA-TC1AM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (586 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY FA-TC1AM (555 ko)
   SONY FA-TC1AM annexe 1 (598 ko)
   SONY FA-TC1AM (559 ko)
   SONY FA-TC1AM (555 ko)
   SONY FA-TC1AM annexe 1 (559 ko)
   SONY FA-TC1AM annexe 3 (598 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY FA-TC1AM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het FA-TC1AM drieweg flitsverdeelhulpstuk (hierna "drieweg verdeelhulpstuk") is een accessoire dat gelijktijdig gebruik van meerdere programmaflitsen (maximaal drie) in verschillende posities en hoeken mogelijk maakt. [. . . ] 2 Sluit de fitting van de flitsverlengkabel (2) aan op de andere uitgang van het drieweg verdeelhulpstuk. Breng de geleider van de fitting op één lijn met de geleidingsgroef van de uitgang van het drieweg verdeelhulpstuk en plaats de fitting in het verdeelhulpstuk. Draai de buitenste ring van de fitting vervolgens helemaal vast (met de klok mee) om de fitting te bevestigen. Wanneer in totaal meer dan zes flitskabels, flitsverlengkabels en multiflitskabels zijn aangesloten, kan de kwaliteit van de belichting afnemen. [. . . ] Ongeveer 50 × 20 × 50 mm (b/h/d) Ongeveer 24 g drieweg flitsverdeelhulpstuk (1), Handleiding en documentatie Het ontwerp en de specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY FA-TC1AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY FA-TC1AM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag