Gebruiksaanwijzing SONY FA-CC1AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY FA-CC1AM. Wij hopen dat dit SONY FA-CC1AM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY FA-CC1AM te teleladen.


SONY FA-CC1AM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (554 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY FA-CC1AM (503 ko)
   SONY FA-CC1AM annexe 1 (569 ko)
   SONY FA-CC1AM (522 ko)
   SONY FA-CC1AM (503 ko)
   SONY FA-CC1AM annexe 4 (569 ko)
   SONY FA-CC1AM annexe 1 (506 ko)
   SONY FA-CC1AM annexe 2 (506 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY FA-CC1AM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Draai vervolgens de buitenste ring van de kabelaansluiting helemaal vast (met de klok mee) om deze te bevestigen. Voor aansluiting op een separaat flitsschoentje (FA-CS1AM, optioneel) (voor aansluiting op een flits zonder accessoire-uitgang) Breng de geleidingsgroef van de flitskabelaansluiting op één lijn met de geleider van de fitting van het separate flitsschoentje en plaats de kabelaansluiting in het schoentje. Draai de buitenste ring van de kabelaansluiting vervolgens helemaal vast (met de klok mee) om de aansluiting te bevestigen. Als het snoer niet lang genoeg is, kunt u een FA-EC1AM flitsverlengkabel gebruiken (optioneel, circa 1 meter lang) tussen de flitskabelaansluiting en de fitting van het flitsschoentje. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY FA-CC1AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY FA-CC1AM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag