Gebruiksaanwijzing SONY ECM-XYST1M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ECM-XYST1M. Wij hopen dat dit SONY ECM-XYST1M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ECM-XYST1M te teleladen.


SONY ECM-XYST1M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (645 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ECM-XYST1M MARKETING SPECIFICATIONS (174 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ECM-XYST1M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij gebruik van een videocamera die gebruikt kan worden om het microfoonniveau af te stellen Sluit het ene uiteinde van de meegeleverde aansluitkabel aan op de MIC OUT-aansluiting van dit apparaat en sluit het andere uiteinde aan op de externe microfoonaansluiting van de videocamera. Dit apparaat werkt als een microfoon die van voeding wordt voorzien via een stekker en het microfoonniveau kan worden afgesteld met de videocamera. [. . . ] Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, kan u contact opnemen met de gemeentelijke instanties, de organisatie belast met de verwijdering van huishoudelijk afval of de winkel waar u het product hebt gekocht. Ǜ¸æœº/摄像机。 本装置 可能会损坏,从而导致相机/摄像机摔落。 < Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU-richtlijnen van toepassing zijn > Dit apparaat gebruiken Als dit apparaat aan de camera is bevestigd, schakelt de camera automatisch van de ingebouwde microfoon naar de externe microfoon. Stel de microfoon met de hand af naar de hoek die u wilt na het bevestigen van dit apparaat. Vragen met betrekking tot product conformiteit gebaseerd op EU-wetgeving kunnen worden gericht aan de gemachtigde vertegenwoordiger, Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland. Voor service- of garantiezaken verwijzen wij u door naar de adressen in de afzonderlijke service of garantie documenten. Å°†å…¶ä»Žæœ¬è£…置上 取下并在阴凉处晾干。  连接器保护帽 1 Verwijder de beschermkap van de Kenmerken De stereomicrofoon ECM-XYST1M (hierna genoemd "dit apparaat") is compatibel met een camera met een multiinterfaceschoen zoals een Sony videocamera of digitale camera met verwisselbare lens (hierna genoemd "camera"). Door een camera te gebruiken in combinatie met dit apparaat kunt u effectief opnemen naar eigen wens. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw camera en controleer of uw camera compatibel is met de multiinterfaceschoen. Met ˎˎ het stereo systeem kunt u natuurlijk geluid opnemen en een stereogeluid leveren met een uitmuntende helderheid. Het ˎˎ opneempatroon (dat invloed heeft op de klankbeeldbreedte) kan worden ingesteld op 0° of 120° volgens de geluidsbron. [. . . ] 1 Nehmen Sie die Anschluss-Schutzkappe von 2 Schalten Sie die Stromversorgung der Kamera aus. Ό­ Microfoon Pas de directionele hoek van de microfoon met de hand aan volgens de geluidsbron. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ECM-XYST1M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ECM-XYST1M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag