Gebruiksaanwijzing SONY ECM-MSD1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ECM-MSD1. Wij hopen dat dit SONY ECM-MSD1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ECM-MSD1 te teleladen.


SONY ECM-MSD1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5105 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ECM-MSD1 (4930 ko)
   SONY ECM-MSD1 (4930 ko)
   SONY ECM-MSD1 (4931 ko)
   SONY ECM-MSD1 (5115 ko)
   SONY ECM-MSD1 annexe 1 (4931 ko)
   SONY ECM-MSD1 annexe 2 (4931 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ECM-MSD1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de klanten in Nederland Gooi de batterij niet weg maar lever deze in als klein chemisch afval (KCA). Deze microfoon is geschikt voor een videocamera met een microfoonaansluiting en een accessoireschoen*. [. . . ] Verwijder voordat u de microfoon gebruikt, het isolatiemateriaal (a) dat is toegevoegd om te vermijden dat de batterij wordt geplet tijdens het vervoer. 1 Draai het deksel van de batterijhouder linksom totdat dit klikt en 2 Steek een dun voorwerp in de opening (b) en wrik de batterij uit 3 4 de houder. (Gebruik geen metalen voorwerp omdat dit kortsluiting kan veroorzaken. Plaats het deksel van de batterijhouder terug en draai het deksel rechtsom totdat dit vastklikt. Als de knoopcel nog voldoende stroom kan leveren, knippert het controlelampje van de batterij tijdelijk wanneer de microfoon wordt ingeschakeld. Als het controlelampje van de batterij zwak knippert of helemaal niet knippert, moet u de batterij vervangen. Met de bijgeleverde Sony alkalineknoopcel LR44 kan de microfoon ongeveer 100 uur aaneengesloten functioneren en met de Sony zilveroxidebatterij SR44 ongeveer 200 uur. Plaats de batterij zodat de 3 en # polen samenvallen met de 3 en # aanduidingen in de batterijhouder. Als er batterijlekkage optreedt, moet u de batterijhouder volledig reinigen voordat u een nieuwe batterij plaatst. Houd de batterij buiten het bereik van kinderen om te voorkomen dat deze de batterij per ongeluk inslikken. [. . . ] ON OFF 90° Inschakelen Uitschakelen Voor het opnemen van geluiden met een kleine opnamelocatie of geluiden op afstand (gesprekken, soloinstrumenten, enzovoort) Voor het opnemen van geluiden met een omvangrijke opnamelocatie of geluiden van dichtbij (concert, theatervoorstelling, enzovoort) Bepaal de positie op basis van uw voorkeur. Type MS (Mid-Side) stereo system Lengte microfoonsnoer Ongeveer 28 cm Stroomvoorziening Knoopcel (LR44/SR44) Levensduur van de batterij (Bij kamertemperatuur) Ongeveer 100 uur (met een LR44 batterij) (Met een SR44 batterij ongeveer 200 uur) Afmetingen Ongeveer 27 mm × 60, 5 mm × 72, 5 mm (exclusief tab, rotatieknop, snoer) Gewicht Ongeveer 50 g (inclusief batterij) Bijgeleverd toebehoren Windkap (1) Sony alkalineknoopcel LR44 (1) (in de microfoon geïnstalleerd) Draagtasje (1) Handleiding en documentatie Gerichtheid Registratiepatroon: 90º of 120º, 2-stap schakelen (zie afbeelding F) Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens voorbehouden, zonder kennisgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ECM-MSD1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ECM-MSD1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag