Gebruiksaanwijzing SONY ECM-HQP1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ECM-HQP1. Wij hopen dat dit SONY ECM-HQP1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ECM-HQP1 te teleladen.


SONY ECM-HQP1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5565 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ECM-HQP1 (5752 ko)
   SONY ECM-HQP1 (5752 ko)
   SONY ECM-HQP1 (5747 ko)
   SONY ECM-HQP1 annexe 1 (5756 ko)
   SONY ECM-HQP1 annexe 2 (5756 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ECM-HQP1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nombre del producto: Micrófono de sonido envolvente Modelo: ECM-HQP1 Voordat u het apparaat gebruikt, moet u deze gebruiksaanwijzing aandachtig doorlezen. [. . . ] Als u de microfoon aanraakt tijdens de opname, wordt er ruis opgenomen. Wees voorzichtig dat u de microfoon niet aanraakt, vooral met uw haar, een hoed, enzovoort. If the wind screen gets wet, dry it carefully using a blow dryer set to medium heat (air flow should be warm on your hand, not hot). Opmerking Wees voorzichtig met de windkap, omdat de synthetische vacht erg kwetsbaar is. Als de windkap nat wordt, moet u deze goed drogen met een haardroger die is ingesteld op een gemiddelde warmte (de luchtstroom moet warm zijn op uw hand, maar niet heet). 1 Zorg dat de borgschroef van de microfoon volledig linksom is gedraaid 1 2 Lijn de pijl aan de onderkant van de microfoon 2 uit met de pijl op de Draai de borgschroef rechtsom tot deze vastklikt (zie afbeelding C-2). 2 Druk op de microfoon en schuif deze in de tegenovergestelde richting als wanneer u de microfoon bevestigt. Opmerking Als het moeilijk is de microfoon te bevestigen, draait u de borgschroef zo ver mogelijk linksom. [. . . ] Videocomponenten en accessoires die zijn uitgerust met dit systeem, zijn ontworpen om effectief opnemen te vereenvoudigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ECM-HQP1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ECM-HQP1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag