Gebruiksaanwijzing SONY ECM-CQP1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ECM-CQP1. Wij hopen dat dit SONY ECM-CQP1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ECM-CQP1 te teleladen.


SONY ECM-CQP1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8167 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ECM-CQP1 (8118 ko)
   SONY ECM-CQP1 (8118 ko)
   SONY ECM-CQP1 (8118 ko)
   SONY ECM-CQP1 annexe 1 (8119 ko)
   SONY ECM-CQP1 annexe 2 (8119 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ECM-CQP1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze microfoon is geschikt voor een videocamera met een microfoonaansluiting en een accessoireschoen*. De microfoon dient als surroundmicrofoon in de 4CH MIC stand als u deze gebruikt met de DCR-HC1000. [. . . ] Als het controlelampje van de batterij zwak knippert of niet knippert, moet u de batterij vervangen door een nieuwe batterij. Met de bijgeleverde Sony-lithiumbatterij CR2032 kan de microfoon ongeveer 100 uur aaneengesloten worden gebruikt. ) Als u de lading van de batterij controleert, moet u ongeveer 2 seconden wachten nadat u de schakelaar hebt omgezet voordat u deze weer omzet. With the video camera recorder is switched off, connect the front microphone plug (red) to the FRONT (red) jack, and the rear microphone plug (black) to the REAR (black) jack of the video camera recorder (4CH MIC mode), or connect only the front microphone plug (red) to the FRONT (red) jack (WIDE STEREO SOUND RECORDING mode). Plaats de batterij zodat de + en ­ polen samenvallen met de 3 en # aanduidingen in de batterijhouder. Als er batterijlekkage optreedt, moet u de batterijhouder volledig reinigen voordat u een nieuwe batterij plaatst. Houd de batterij buiten het bereik van kinderen om te voorkomen dat deze de batterij per ongeluk inslikken. Draai de microfoon op de accessoireschoen van de videocamera met het wieltje vast (zie afbeelding D). Zorg dat de videocamera is uitgeschakeld en sluit dan de stekker van de voorste microfoon (rood) aan op de FRONT aansluiting (rood) en de stekker van de achterste microfoon (zwart) aan op de REAR aansluiting (zwart) van de videocamera (4CH MIC stand) of sluit alleen de stekker van de voorste microfoon (rood) aan op de FRONT aansluiting (WIDE STEREO stand). (In de WIDE STEREO stand houdt u de stekker van de achterste microfoon (zwart) in de stekkerhouder voor de achterste microfoon. 1Schakelaar voor standselectie (zie afbeelding F) Bepaal de positie aan de hand van de geluidsbron. WIDE STEREO Voor het opnemen van een breed geluidsveld tijdens 2kanaals stereo-opnamen. [. . . ] Als de windkap nat wordt, moet u deze goed drogen met een haardroger die is ingesteld op medium of warm (de luchtstroom moet warm zijn op uw hand, maar niet heet). 5Batterijdeksel 6Wieltje 7L-vormige stereo mini-aansluiting Stekker van de voorste microfoon (rood) Stekker van de achterste microfoon (zwart) 8Stekkerhouder voor de achterste microfoon Als u de stekker van de achterste microfoon (zwart) niet gebruikt, houdt u deze stekker in de stekkerhouder voor de achterste microfoon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ECM-CQP1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ECM-CQP1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag