Gebruiksaanwijzing SONY DSC-TX20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY DSC-TX20. Wij hopen dat dit SONY DSC-TX20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY DSC-TX20 te teleladen.


SONY DSC-TX20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (21920 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY DSC-TX20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] HDR-SR12/SR11/SR10/CX12/CX11/UX20/UX19/UX10 DCR-SR220/SR210/DVD910/DVD510 * De bovenstaande cameramodellen zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen/ regio's. Wanneer u een camera met een zoomfunctie gebruikt, stelt u deze in op de groothoeklensstand. [. . . ] Het gebruik van een filter wordt niet aanbevolen als de voorzetlens is aangebracht. Wees bij het aanbrengen van de voorzetlens voorzichtig er niet tegenaan te stoten. Als u de conversielens niet gebruikt, moet u deze altijd opbergen in de bijgeleverde draagtas. (zie afbeelding ) Om te voorkomen dat de voorzetlens uit de draagtas valt, dient u altijd de draagtassluiting stevig te sluiten. Bewaar de voorzetlens niet langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmelvorming te voorkomen. Er kan condensatie optreden op de voorzetlens als deze direct van een koude naar een warme plek wordt gebracht. Om dat te voorkomen, verpakt u de voorzetlens van tevoren in een plastic zak of iets dergelijks voordat u deze naar een warme plek brengt. Pas wanneer de lucht in de plastic zak op dezelfde temperatuur is gekomen als de warme omgeving, kunt u de voorzetlens uit de plastic zak halen. Als de conversielens stoffig is, kunt u deze schoonmaken met een zacht kwastje of blaaskwastje. Vingerafdrukken of andere vlekken kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met wat mild zeepsop. [. . . ] Vingerafdrukken of andere vlekken kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met wat mild zeepsop. 0, 8 1 groep, 1 element Maximale diameter: Ongeveer ø 60 mm Totale lengte: Ongeveer 16, 5 mm Gewicht Ongeveer 38 g Bijgeleverd toebehoren Groothoekvoorzetlens (1), Verloopring (30 mm/37 mm)(1 voor elk), Draagtas (1), Handleiding en documentatie Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens voorbehouden, zonder kennisgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY DSC-TX20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY DSC-TX20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag