Gebruiksaanwijzing SONY DR-EX14VP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY DR-EX14VP. Wij hopen dat dit SONY DR-EX14VP handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY DR-EX14VP te teleladen.


SONY DR-EX14VP : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2055 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY DR-EX14VP NOTE (94 ko)
   SONY DR-EX14VP DATASHEET (172 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY DR-EX14VP

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Compatibele producten U kunt dit apparaat gebruiken met een smartphone. [. . . ] Houd deze knop ongeveer twee seconden ingedrukt om een ontvangen oproep te negeren. Wanneer u de knop loslaat, hoort u twee lage pieptonen ter bevestiging dat de oproep werd genegeerd. Hoofdtelefoon Type: gesloten, dynamisch / Driver: 9 mm, koepeltype (CCAW) / Vermogenscapaciteit: 100 mW (IEC*3) / Impedantie: 16 bij 1 kHz / Gevoeligheid: 100 dB/mW / Frequentiebereik: 8 Hz ­ 22. *3 IEC = Internationale Elektrotechnische Commissie *4 In de fabriek aan het apparaat bevestigd Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens zijn voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving. Voor veiligheid in het verkeer mag u dit apparaat niet gebruiken tijdens het autorijden of fietsen. Als een oordopje per ongeluk loslaat en in uw oor achterblijft, kan dit letsels veroorzaken. [. . . ] Dit is vooral het geval in landen die deel uitmaken van de EER (Europese Economische Ruimte). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY DR-EX14VP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY DR-EX14VP zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag