Gebruiksaanwijzing SONY DR-BTN200 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY DR-BTN200. Wij hopen dat dit SONY DR-BTN200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY DR-BTN200 te teleladen.


SONY DR-BTN200 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1754 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY DR-BTN200 REFERENCE GUIDE (367 ko)
   SONY DR-BTN200 QUICK START GUIDE (800 ko)
   SONY DR-BTN200 MARKETING SPECIFICATIONS (WHITE) (175 ko)
   SONY DR-BTN200 MARKETING SPECIFICATIONS (BLACK MODEL) (176 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY DR-BTN200QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerkingen  Als de microfoon van het apparaat niet functioneert of als u het gevoel hebt dat het volumeniveau te laag is, sluit u het apparaat aan op uw smartphone met behulp van de bijgeleverde conversiekabel. [. . . ] De knop voor beantwoorden/beëindigen*1 gebruiken Druk één keer op deze knop om een oproep te beantwoorden, en nogmaals om deze te beëindigen. Mogelijke bedieningshandelingen voor iPhone Wanneer u één keer op deze knop drukt, wordt een nummer op de aangesloten iPhone afgespeeld/gepauzeerd. Wanneer u twee keer op deze knop drukt, schakelt u naar het volgende nummer. Wanneer u drie keer op deze knop drukt, keert u terug naar het vorige nummer. ersatzohrpolster können Sie bei Bedarf bei Ihrem Sony-Händler bestellen. Die Gültigkeit des CE-Zeichens beschränkt sich ausschließlich auf die Länder, in denen es gesetzlich erforderlich ist, vor allem im EWR (Europäischer Wirtschaftsraum). De CE-markering geldt alleen in landen waar deze wettelijk van kracht is. Dit is vooral het geval in landen die deel uitmaken van de EER (Europese Economische Ruimte). [. . . ] De CE-markering geldt alleen in landen waar deze wettelijk van kracht is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY DR-BTN200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY DR-BTN200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag