Gebruiksaanwijzing SONY DCR-IP7BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY DCR-IP7BT. Wij hopen dat dit SONY DCR-IP7BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY DCR-IP7BT te teleladen.


SONY DCR-IP7BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5697 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY DCR-IP7BT (3473 ko)
   SONY DCR-IP7BT (3389 ko)
   SONY DCR-IP7BT (3377 ko)
   SONY DCR-IP7BT NOTICE (46 ko)
   SONY DCR-IP7BT annexe 7 (5738 ko)
   SONY DCR-IP7BT annexe 4 (0 ko)
   SONY DCR-IP7BT annexe 5 (0 ko)
   SONY DCR-IP7BT annexe 6 (0 ko)
   SONY DCR-IP7BT annexe 1 (1022 ko)
   SONY DCR-IP7BT annexe 2 (5738 ko)
   SONY DCR-IP7BT annexe 3 (3389 ko)
   SONY DCR-IP7BT NETWORK GUIDE (5738 ko)
   SONY DCR-IP7BT PRODUCT BROCHURE (270 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY DCR-IP7BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] (2) Drücken Sie auf die Mitte z der Steuertaste, um die Einstellung zu bestätigen. (8) Geben Sie Werte für die folgenden Optionen ein: Proxy: Geben Sie die Proxy-Server-Adresse Ihres Providers ein. Modem Init: Konfigurieren Sie die Zeichenfolge, die zur Modeminitialisierung verwendet werden soll. C Löschen Sie die E-Mail, deaktivieren Sie die Option "Restrict", und laden Sie die E-Mail herunter. [. . . ] Alle gekozen beelden annuleren Kies [ CLR] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. (6) Ga tewerk zoals beschreven onder "4 Versturen van e-mail" op pagina 34, vanaf stap 3. Opmerking Hoe snel beelden kunnen worden verstuurd, hangt af van de beeldbestandsgrootte. U kunt uw handtekening toevoegen aan de laatste kolom van een e-mailbericht. Om het Network Menu te openen, zie "Toegang tot het netwerk" in de gebruiksaanwijzing van uw camcorder. (2) Kies [ Setup] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. (3) Kies [Network Options] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. (4) Kies [Signature] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. Voor details omtrent het invoeren van tekens, zie "Tekens invoeren" op pagina 8. (6) Kies [Enter] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. (7) Kies [Exit] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. (8) Kies [Exit] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. Vaak gebruikte e-mailadressen kunnen worden opgeslagen in het adressenboek, zodat u e-mail kunt versturen zonder het e-mailadres handmatig in te voeren. Om het Network Menu te openen, zie "Toegang tot het netwerk" in de gebruiksaanwijzing van uw camcorder. (2) Kies [ Mail] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. (3) Kies [New] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. (4) Kies [Name] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. Voor details omtrent het invoeren van tekens, zie "Tekens invoeren" op pagina 8. Opmerking Het totale aantal tekens dat kan worden ingevoerd in het [Name] vakje is 24. (6) Kies [Enter] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. (7) Kies [Address] en druk vervolgens op z in het midden van de regelknop. Voor details omtrent het invoeren van tekens, zie "Tekens invoeren" op pagina 8. [. . . ] De DNS die bij handmatige instelling werd ingevoerd op het PPP scherm is mogelijk verkeerd. Retry Later Gebruikersauthenticatie is vereist om toegang te hebben tot de pagina. De paginamemo kan niet worden opgeslagen terwijl een Webpagina wordt geladen. Betekenis Bestanden die met een computer werden bewerkt, kunnen mogelijk niet door de camcorder worden gewist. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY DCR-IP7BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY DCR-IP7BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag