Gebruiksaanwijzing SONY DAV-DZ840M QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY DAV-DZ840M. Wij hopen dat dit SONY DAV-DZ840M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY DAV-DZ840M te teleladen.


SONY DAV-DZ840M QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1280 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY DAV-DZ840M QUICK START GUIDE (1613 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY DAV-DZ840MQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Trek vervolgens de luidsprekerkabel door de opening onder aan de voet (). Gebruik de luidsprekerkabels als volgt: Voor DAV-DZ740/DZ640K/DZ640M: Linkerluidspreker vooraan (L): wit Rechterluidspreker vooraan (R): rood Voor DAV-DZ840K/DZ840M: Linker surroundluidspreker (L): blauw Rechter surroundluidspreker (R): grijs Deze verschijnt uit de opening aan de achterzijde van de luidspreker. 4 Plaats de stijl () in de opening aan de onderkant van de luidspreker () zodat de schroef Aan de bovenkant van de stijl gericht is naar de voorzijde van de luidspreker. Zorg ervoor dat u de luidsprekerkabel niet klemt tussen de luidspreker en de Stijl. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY DAV-DZ840M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY DAV-DZ840M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag