Gebruiksaanwijzing SONY CMU-BR100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY CMU-BR100. Wij hopen dat dit SONY CMU-BR100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY CMU-BR100 te teleladen.


SONY CMU-BR100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1098 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY CMU-BR100 (1109 ko)
   SONY CMU-BR100 INSTALLATION GUIDE (363 ko)
   SONY CMU-BR100 (1109 ko)
   SONY CMU-BR100 (162 ko)
   SONY CMU-BR100 DATASHEET (160 ko)
   SONY CMU-BR100 INSTALLATION GUIDE (363 ko)
   SONY CMU-BR100 AFTER CONNECTING TO YOUR TV€ (1089 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY CMU-BR100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwerkt, voorkomt u voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. de recycling van materialen draagt bij tot het vrijwaren van natuurlijke bronnen. [. . . ] * Het uitvoerformaat varieert naargelang het aangesloten apparaat of de snelheid van de internetverbinding, en is mogelijk niet compatibel met HD. Framesnelheid: 22 fps bij HD, 30 fps bij VGA Microfoon: 4 unidirectionele microfoons Interface: USB 2. (Bijgeleverd) Led (Als er iets opgevangen wordt, licht het lampje op. (Bijgeleverd) Voordat u de USB-kabel aansluit op een tv of op de USB-poort van aangesloten apparatuur, positioneert u dit product op een van volgende manieren: Plaats het product voor de tv. Bevestigen in het midden van de onderkant van de tv met de klittenband. Er is voldoende ruimte nodig om dit product aan de onderkant van de tv te bevestigen. Afhankelijk van uw tv bestaat de kans dat bevestigen aan de onderkant van de tv niet mogelijk is. Om deze functie te gebruiken, moet de tv verbonden zijn met internet via een breedbandverbinding. De snelheid van uw internetverbinding kan invloed hebben op de kwaliteit van het video- en spraakgesprek. Het gebruik van een draadloze verbinding kan afbreuk doen aan de beeld- en geluidskwaliteit. Skype kan mogelijk niet gebruikt worden terwijl er bepaalde andere toepassingen in gebruik zijn. Registreren en aanmelden bij Skype en audio- en video-oproepen naar andere personen op Skype zijn gratis. [. . . ] Een oproep ontvangen Als u een oproep ontvangt terwijl u aangemeld bent bij Skype, zal het antwoordmenu verschijnen op het scherm. Als u aangemeld blijft bij Skype, dan kunt u zelfs een oproep ontvangen terwijl u de televisie of videobeelden bekijkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY CMU-BR100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY CMU-BR100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag