Gebruiksaanwijzing SONY BLT-CHM1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BLT-CHM1. Wij hopen dat dit SONY BLT-CHM1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BLT-CHM1 te teleladen.


SONY BLT-CHM1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2437 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BLT-CHM1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Specifikationer Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU-richtlijnen van toepassing zijn Producent: Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan Voor EU-product conformiteit: Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland Klämma Storlek (ca. [. . . ] Bevestig in dergelijke gevallen de bijgeleverde hoofdband door de haak om te voorkomen dat de klem valt. Ό) 付属のヘッドバンドやゴーグルのバンドを使用して頭 に装着する (参照) 1 クリップにヘッドバンドをはさむ。  Vis de fixation  Capuchon de vis  Vis à molette A  Support de fixation  Clip  Tour de tête De bijgeleverde hoofdband of een brilriem gebruiken om het toestel aan uw hoofd te bevestigen (zie afb. 2 Breng de hoofdband rond uw hoofd aan en pas de lengte ervan aan met het regelstuk (-). Regel de hoofdband correct af zodat deze niet te veel of te weinig spant. 3 Pas de longitudinale hellingshoek (kantelhoek) van de camera aan (-). 4 Draai spanschroef A los, pas de transversale hellingshoek (rolhoek) van de camera aan en draai spanschroef A na de afstelling opnieuw vast zodat de camera niet meer kan bewegen (-). [. . . ] (-) Notă Părul sau marginea unei şepci pot umbri camera (vinietare). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BLT-CHM1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BLT-CHM1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag