Gebruiksaanwijzing SONY BDV-T58 SPEAKER INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-T58. Wij hopen dat dit SONY BDV-T58 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-T58 te teleladen.


SONY BDV-T58 SPEAKER INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1238 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-T58 (2630 ko)
   SONY BDV-T58 DATASHEET (376 ko)
   SONY BDV-T58 QUICK SETUP GUIDE (466 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-T58SPEAKER INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Meer informatie over aansluiting via videokabels in plaats van via HDMI-kabels vindt u bij "2-B Aansluiting via videokabels" op de achterzijde. [. . . ] Schließen Sie die Lautsprecherkabel an die SPEAKERS-Buchsen des Geräts an, die dieselbe Farbe aufweisen. Verbind de luidsprekerkabels met de SPEAKERS-aansluitingen op het toestel die dezelfde kleur hebben. Digitale optische kabel* Voer deze verbinding door om via het systeem naar het geluid van de tv te luisteren. Als u geen gebruik maakt van een set-top box, gaat u verder met "3 "Snelinstelling" uitvoeren" op de achterzijde. Om het geluid van een set-top box te beluisteren, drukt u herhaaldelijk op FUNCTION om "SAT/CABLE" te selecteren. Steek de draadloze zendontvanger volledig in de sleuf, zoals weergegeven op de onderstaande afbeelding. Digitale optische kabel* Voer deze verbinding door om via het systeem naar het geluid van de set-top box te luisteren. Sluit de netsnoeren van het hoofdapparaat, de surroundversterker en uw tv aan op het stopcontact en schakel vervolgens het hoofdapparaat en uw tv in. [. . . ] Sluit de netsnoeren van het hoofdapparaat, de surroundversterker en uw tv aan op het stopcontact en schakel vervolgens het hoofdapparaat en uw tv in. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-T58

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-T58 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag