Gebruiksaanwijzing SONY BDV-T28 INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-T28. Wij hopen dat dit SONY BDV-T28 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-T28 te teleladen.


SONY BDV-T28 INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (263 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-T28INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik schroeven die geschikt zijn voor het materiaal en de stevigheid van de muur. [. . . ] Aangezien een muur in gipsplaat erg zwak is, draait u de schroeven het best in een balk om de luidsprekers te bevestigen. bevestig de luidsprekers op een verticale , vlakke en verstevigde muur. Buiskleuren: Linkerluidspreker vooraan (L): wit Rechterluidspreker vooraan (R): rood Linker surroundluidspreker (L): blauw Rechter surroundluidspreker (R): grijs Middenluidspreker: groen Laat een ruimte over van ongeveer 8 mm tot 10 mm tussen de muur en de kop van de schroef. Meet voor de middenluidspreker en de hoge luidsprekers de afstand tussen de schroeven voor u de schroeven vastmaakt aan de muur. [. . . ] Buiskleuren: Linkerluidspreker vooraan (L): wit Rechterluidspreker vooraan (R): rood Linker surroundluidspreker (L): blauw Rechter surroundluidspreker (R): grijs Middenluidspreker: groen Laat een ruimte over van ongeveer 8 mm tot 10 mm tussen de muur en de kop van de schroef. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-T28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-T28 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag