Gebruiksaanwijzing SONY BDV-NF620 INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-NF620. Wij hopen dat dit SONY BDV-NF620 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-NF620 te teleladen.


SONY BDV-NF620 INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (668 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-NF620 QUICK START GUIDE (1658 ko)
   SONY BDV-NF620 (2794 ko)
   SONY BDV-NF620 QUICK START GUIDE (1628 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-NF620INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Front left speaker (L): White Front right speaker (R): Red Nederlands De luidspreker monteren Spreid een doek op de vloer om te vermijden dat u de vloer beschadigt terwijl u de luidsprekers monteert. [. . . ] Achten Sie darauf, die Lautsprecherkabel an die entsprechenden Anschlüsse der Lautsprecher anzuschließen: das Lautsprecherkabel mit der farbigen Kabelschlaufe an  und das Lautsprecherkabel ohne farbige Kabelschlaufe an . Schlaufenfarben: Vorderer linker Lautsprecher (L): Weiß Vorderer rechter Lautsprecher (R): Rot Führen Sie das Lautsprecherkabel durch die Einkerbung unter dem Lautsprecheranschluss. 2 Beschaffen Sie Schrauben (nicht mitgeliefert), die sich für die Bohrung an der Rückseite der einzelnen Lautsprecher eignen. Nederlands Opgelet  Contacteer een ijzerhandel of installateur voor meer informatie omtrent het muurmateriaal of de schroeven die u dient te gebruiken.  Gebruik schroeven die geschikt zijn voor het materiaal en de stevigheid van de muur. Aangezien een muur in gipsplaat erg zwak is, draait u de schroeven het best in een balk om de luidsprekers te bevestigen. [. . . ] Laat een ruimte over van ongeveer 9 mm tot 11 mm tussen de muur en de kop van de schroef. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-NF620

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-NF620 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag