Gebruiksaanwijzing SONY BDV-N990W QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-N990W. Wij hopen dat dit SONY BDV-N990W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-N990W te teleladen.


SONY BDV-N990W QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1945 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-N990W (3220 ko)
   SONY BDV-N990W INSTALLATION GUIDE (771 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-N990WQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Contenuto della confezione Zawartość opakowania Luidsprekerkabels (4) Cavi dei diffusori (4) Przewody głośnikowe (4) Afdekkingen voor de onderkant van de luidspreker (4) Coperchi inferiori dei diffusori (4) Dolne osłony głośników (4) Schroeven (4) Viti (4) Wkręty (4) Schroeven (12) Viti (12) Wkręty (12) Steun Supporto Podstawa Beschermkap van de kabel Coperchio dei cavi Pokrywa przewodu Schroeven voor de steun (3) Viti per il supporto (3) Wkręty do podstawy (3) Afstandsbediening Telecomando Pilot R6 (AA)-batterijen (2) Pile R6 (tipo AA) (2) Baterie R6 (AA) (2) FM-draadantenne Antenna a filo FM Antena UKF (FM) of / oppure / lub Kalibratiemicrofoon Microfono di calibrazione Mikrofon kalibracyjny Videokabel Dock voor iPod/iPhone Cavo video Dock per iPod/iPhone Stacja dokująca dla urządzenia iPod/iPhone Przewód wideo USB-kabel Cavo USB Kabel USB Draadloze zendontvangers (2) Transricevitori wireless (2) Nadajniki-odbiorniki bezprzewodowe (2) (TDM-iP30) 03 1 FRONT L NL IT PL Begin met het plaatsen van de luidsprekers volgens de labels op het achterpaneel. [. . . ] Hiermee worden in het volgende deel de luidsprekers optimaal afgesteld zodat u kunt genieten van een perfecte surroundgeluidservaring. Om het systeem voor te bereiden op gebruik, doorloopt u de Eenvoudige initiële instellingen op het scherm met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Indien het instellingenscherm niet wordt weergegeven, selecteert u de juiste AVingang op uw tv. ] op het scherm verschijnt, selecteert u [Stoppen] en het systeem is klaar voor gebruik. / ///, 13 5 NL IT PL Om een disc af te spelen, steekt u deze in de discsleuf met de bedrukte zijde naar voor gericht. Indien het toestel niet onmiddellijk begint met afspelen, selecteert u in de categorie [Video], [Muziek] of [Foto] en drukt u op .   14 NL IT PL Om meer functies te kunnen gebruiken, drukt u gewoon op HOME. Voorbeelden:  Luister naar de radio via de luidsprekers van het systeem  Stel radiozenders in  Open netwerkinhoud  Speel uw iPod of iPhone af door de luidsprekers van het systeem Per accedere a più funzionalità, premere semplicemente HOME. [. . . ] 19 Met deze snelstartgids wordt papier bespaard Om de natuurlijke bronnen te beschermen, heeft Sony het gebruikte papier drastisch verminderd door niet langer volledige afgedrukte handleidingen bij te leveren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-N990W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-N990W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag