Gebruiksaanwijzing SONY BDV-N9100WL INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-N9100WL. Wij hopen dat dit SONY BDV-N9100WL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-N9100WL te teleladen.


SONY BDV-N9100WL INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1206 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-N9100WL INSTALLATION GUIDE (1194 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-N9100WLINSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zie de achterkant om de luidsprekers op de muur te bevestigen en de satellietluidspreker op de voet. [. . . ] Kolory osłon: Głośnik przedni lewy (L): Biały Głośnik przedni prawy (R): Czerwony Głośnik przestrzenny, lewy (L): Niebieski Głośnik przestrzenny, prawy (R): Szary Głośnik centralny: Zielony Nederlands De luidsprekers aan de muur bevestigen Let op  Neem contact op met een doe-het-zelfzaak of installateur met betrekking tot het materiaal van de muur of de te gebruiken schroeven. Ώ Gebruik schroeven die geschikt zijn voor het materiaal van de muur en sterk genoeg zijn. Een gipsplaatmuur is zeer zwak, bevestig in een dergelijk geval de schroeven aan een balk en de balk dan aan de muur. Installeer de luidsprekers op een verticale, vlakke muur die versterkt is. Ώ Sony is niet verantwoordelijk voor ongelukken of schade die veroorzaakt wordt door een onjuiste installatie, onvoldoende sterke muur of onjuiste installatie van schroeven, natuurlijke calamiteit, enz. Zorg ervoor dat u de luidsprekerkabels op de correcte aansluitingen van de luidspreker aangesloten worden: de luidsprekerkabel met de gekleurde bus op  en de luidsprekerkabel zonder de gekleurde bus op . [. . . ] 3 Bevestig de luidspreker en de voet met een schroef (D) en bevestig de schroefgatafdekking (E). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-N9100WL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-N9100WL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag