Gebruiksaanwijzing SONY BDV-N9100W QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-N9100W. Wij hopen dat dit SONY BDV-N9100W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-N9100W te teleladen.


SONY BDV-N9100W QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2435 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-N9100WQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ΍ U kunt de luidsprekers ook opstellen in de positie ALLES VÓÓR . [. . . ] Indien het instellingenscherm niet wordt weergegeven, selecteert u de juiste AV-ingang op uw tv. ] op het scherm verschijnt, selecteert u [Stoppen] en het systeem is klaar voor gebruik. ·/ ///, 11 5 NL IT PL Om een disc af te spelen, drukt u op  om de disclade te openen, klikt u de disc (met de bedrukte zijde omhoog) op de spoel en drukt u vervolgens op  om de disclade te sluiten. Indien het toestel niet onmiddellijk begint met afspelen, selecteert u in de categorie [Video], [Muziek] of [Foto] en drukt u op . Beluisteren via uw systeem door een Bluetooth-verbinding in te stellen. U kunt het Bluetooth-apparaat op de volgende manieren koppelen/verbinden:  Door op de knop BLUETOOTH te drukken;   oor uw apparaat in de buurt van de D N-markering op het hoofdapparaat te houden (alleen voor apparaten die NFC ondersteunen). Com/   BLUETOOTH 13 NL IT PL Om meer functies te kunnen gebruiken, drukt u gewoon op HOME. Przykłady:   łuchanie radia przez głośniki systemu S   apisywanie stacji radiowych Z   orzystanie z Internetu K   dtwarzanie plików z podłączonego O urządzenia USB          NL  kunt U IT  Quando l’unità PL  Ustawienia sieciowe netwerkinstellingen invoeren via dit menu wanneer het hoofdtoestel aangesloten is op een breedbandrouter. [. . . ] 18 Met deze snelstartgids wordt papier bespaard Om de natuurlijke bronnen te beschermen, heeft Sony het gebruikte papier drastisch verminderd door niet langer volledige afgedrukte handleidingen bij te leveren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-N9100W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-N9100W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag