Gebruiksaanwijzing SONY BDV-EF420 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-EF420. Wij hopen dat dit SONY BDV-EF420 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-EF420 te teleladen.


SONY BDV-EF420 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1512 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-EF420 INSTALLATION GUIDE (395 ko)
   SONY BDV-EF420 (2502 ko)
   SONY BDV-EF420 QUICK START GUIDE (1486 ko)
   SONY BDV-EF420 INSTALLATION GUIDE (395 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-EF420QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Contenuto della confezione Zawartość opakowania Afdekkingen voor de onderkant van Voetjes (2) Cuscinetti (2) de luidsprekers (2) Nóżki głośników (2) Coperchi inferiori dei diffusori (2) Dolne osłony głośników (2) (BDV-EF220) (BDV-EF420) Schroeven (met onderlegring) (2) Viti (con rondella) (2) Wkręty (z podkładkami) (2) (BDV-EF420) Schroeven (zonder onderlegring) (6) Afstandsbediening Viti (senza rondella) (6) Telecomando Wkręty (bez podkładek) (6) Pilot (BDV-EF420) R6 (AA)-batterijen (2) Pile R6 (tipo AA) (2) Baterie R6 (AA) (2) FM-draadantenne Antenna a filo FM Antena UKF (FM) Videokabel Dock voor iPod/iPhone Cavo video Dock per iPod/iPhone Stacja dokująca dla urządzenia iPod/iPhone Przewód wideo (BDV-EF420) USB-kabel Cavo USB Kabel USB (BDV-EF420) of / oppure / lub (TDM-iP30) 03 1 SUBWOOFER NL IT PL Begin met het plaatsen van de luidsprekers volgens de labels op het achterpaneel. [. . . ] Om het systeem voor te bereiden op gebruik, doorloopt u de Eenvoudige initiële instellingen op het scherm met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Indien het instellingenscherm niet wordt weergegeven, selecteert u de juiste AV-ingang op uw tv. ] op het scherm verschijnt, selecteert u [Stoppen] en het systeem is klaar voor gebruik. / ///, 10 5 NL IT PL Om een disc af te spelen, drukt u op  en plaatst u vervolgens de disc in de disclade. Indien het toestel niet onmiddellijk begint met afspelen, selecteert u in de categorie [Video], [Muziek] of [Foto] en drukt u op .   11 NL IT PL Om meer functies te kunnen gebruiken, drukt u gewoon op HOME. Voorbeelden:  Luister naar de radio via de luidsprekers van het systeem  Stel radiozenders in  Open netwerkinhoud  Speel uw iPod of iPhone af door de luidsprekers van het systeem Per accedere a più funzionalità, premere semplicemente HOME. 13 NL IT PL Verhelpen van storingen Als u problemen ondervindt bij het gebruik van dit systeem, probeer die dan eerst zelf op te lossen aan de hand van de onderstaande lijst. [. . . ] 14 15 Met deze snelstartgids wordt papier bespaard Om de natuurlijke bronnen te beschermen, heeft Sony het gebruikte papier drastisch verminderd door niet langer volledige afgedrukte handleidingen bij te leveren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-EF420

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-EF420 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag