Gebruiksaanwijzing SONY BDV-EF1100 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-EF1100. Wij hopen dat dit SONY BDV-EF1100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-EF1100 te teleladen.


SONY BDV-EF1100 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2074 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-EF1100QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Contenuto della confezione Zawartość opakowania Afstandsbediening Telecomando Pilot R6 (AA)-batterijen (2) Pile R6 (tipo AA) (2) Baterie R6 (AA) (2) FM-draadantenne Antenna a filo FM Antena UKF (FM) 03 1 SUBWOOFER NL IT PL Begin met het plaatsen van de luidsprekers volgens de labels op het achterpaneel. [. . . ] ] op het scherm verschijnt, selecteert u [Stoppen] en het systeem is klaar voor gebruik. ·/ ///, 09 5 NL IT PL Om een disc af te spelen, drukt u op  en plaatst u vervolgens de disc in de disclade. Indien het toestel niet onmiddellijk begint met afspelen, selecteert u in de categorie [Video], [Muziek] of [Foto] en drukt u op . Beluisteren via uw systeem door een Bluetooth-verbinding in te stellen. U kunt het Bluetooth-apparaat op de volgende manieren koppelen/verbinden:  Door op de knop BLUETOOTH te drukken;   oor gebruik te maken van de NFCD functie (alleen voor apparaten die NFC ondersteunen). Download de toepassing en houd uw apparaat in de buurt van de N-markering op het hoofdapparaat. Com/   BLUETOOTH 11 NL IT PL Om meer functies te kunnen gebruiken, drukt u gewoon op HOME. Przykłady:   łuchanie radia przez głośniki systemu S   apisywanie stacji radiowych Z   orzystanie z Internetu K   dtwarzanie plików z podłączonego O urządzenia USB          NL  kunt U IT  Quando l’unità PL  Ustawienia sieciowe netwerkinstellingen invoeren via dit menu wanneer het hoofdtoestel aangesloten is op een breedbandrouter. [. . . ] 14 15 Met deze snelstartgids wordt papier bespaard Om de natuurlijke bronnen te beschermen, heeft Sony het gebruikte papier drastisch verminderd door niet langer volledige afgedrukte handleidingen bij te leveren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-EF1100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-EF1100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag