Gebruiksaanwijzing SONY BDV-E985W QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E985W. Wij hopen dat dit SONY BDV-E985W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E985W te teleladen.


SONY BDV-E985W QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (539 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-E985W QUICK START GUIDE (592 ko)
   SONY BDV-E985W INSTALLATION GUIDE (3759 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-E985WQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Raadpleeg hiervoor de bijgeleverde "Installatiegids voor de luidspreker". [. . . ] Om het geluid van een set-top box te beluisteren, drukt u herhaaldelijk op FUNCTION om "HDMI 1" te selecteren. Als u "2-A Aansluiting via HDMI-kabels (aanbevolen)" hebt uitgevoerd, gaat u verder met "3 "Snelinstelling" uitvoeren". Kies op de tv de ingang voor het toestel zodat de hieronder afgebeelde systeemschermen op het tv-scherm verschijnen. Digitale optische kabel* Voer deze verbinding door om via het systeem naar het geluid van de tv te luisteren. Voer de basisinstellingen uit door de instructies van "Snelinstelling" te volgen met /// en . Als u geen gebruik maakt van een set-top box, gaat u verder met "3 "Snelinstelling" uitvoeren". [. . . ] Raadpleeg de bijgeleverde Gebruiksaanwijzing voor meer informatie over het afspelen van discs en vele andere functies. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-E985W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-E985W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag