Gebruiksaanwijzing SONY BDV-E690 INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E690. Wij hopen dat dit SONY BDV-E690 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E690 te teleladen.


SONY BDV-E690 INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (446 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-E690 QUICK START GUIDE (1589 ko)
   SONY BDV-E690 (2789 ko)
   SONY BDV-E690 QUICK START GUIDE (1563 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-E690INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Spreid een doek uit op de vloer zodat u de vloer niet beschadigt wanneer u de luidsprekers monteert. [. . . ] bevestig de luidsprekers op een verticale , vlakke en verstevigde muur.  Sony is niet aansprakelijk voor ongevallen noch schade ten gevolge van een ondeskundige montage, een onvoldoende sterke muur, verkeerd aangebrachte schroeven, natuurrampen enz. 1 Alleen voor de hoge luidsprekers (alleen BDV-E690/E490): verwijder de beschermfolie van de dubbelzijdige kleefband op de afdekking voor de onderkant van de luidspreker, en maak vervolgens de afdekking voor de onderkant van de luidspreker vast aan de onderzijde van het bovenste deel van de hoge luidspreker. 2 Neem schroeven (niet bijgeleverd) die geschikt zijn voor de opening aan de achterkant van elke luidspreker. Laat een ruimte over van ongeveer 5 mm tot 7 mm tussen de muur en de kop van de schroef. Meet voor de middenluidspreker en de hoge luidsprekers de afstand tussen de schroeven voor u de schroeven vastmaakt aan de muur. [. . . ] Beim mittleren Lautsprecher und bei hohen Lautsprechern messen Sie den Abstand zwischen den Schrauben, bevor Sie die Schrauben in die Wand drehen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-E690

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-E690 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag