Gebruiksaanwijzing SONY BDV-E3100 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E3100. Wij hopen dat dit SONY BDV-E3100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E3100 te teleladen.


SONY BDV-E3100 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3657 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-E3100 (3799 ko)
   SONY BDV-E3100 QUICK START GUIDE (2885 ko)
   SONY BDV-E3100 MARKETING SPECIFICATIONS (229 ko)
   SONY BDV-E3100 LIMITED WARRANTY (U.S. ONLY) (111 ko)
   SONY BDV-E3100 GUIDE D’INSTALLATION DES HAUT-PARLEURS (1310 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-E3100QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor BDV-E6100/BDV-E4100 raadpleegt u de bijgeleverde "Installatiegids voor de luidspreker" voor de montage van de luidsprekers. 05 2 NL IT PL Om van beeld en geluid van hoge kwaliteit te kunnen genieten, gebruikt u een aansluiting via een High Speed HDMI-kabel  (niet bijgeleverd). [. . . ] ΍  06 3 NL IT PL Om een settopbox, gameconsole of digitale satellietontvanger aan te sluiten, maakt u via een digitale optische kabel  (niet bijgeleverd) een audioverbinding met het hoofdapparaat. Voor FM-radio sluit u de bijgeleverde draadantenne aan en trekt u hem volledig uit voor de beste ontvangst. ΍   07 3 NL IT PL U kunt verbinding maken met het internet of een thuisnetwerk met behulp van een draadloos LAN of een LAN-kabel  (niet bijgeleverd). ΍  Met een breedbandrouter Verso un router a banda larga Z routerem szerokopasmowym 08 4 NL IT PL Druk op / om het systeem in te schakelen. "SETUP" verschijnt in het uitleesvenster op het voorpaneel. Om het systeem voor te bereiden op gebruik, doorloopt u de Eenvoudige initiële instellingen op het scherm met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Przykłady:  Słuchanie radia przez głośniki systemu   Zapisywanie stacji radiowych   Korzystanie z Internetu   Odtwarzanie plików z podłączonego  urządzenia USB          NL  kunt U IT  Quando l’unità PL  Ustawienia sieciowe netwerkinstellingen invoeren via dit menu wanneer het hoofdtoestel aangesloten is op een breedbandrouter. 13 NL IT PL Verhelpen van storingen Als u problemen ondervindt bij het gebruik van dit systeem, probeer die dan eerst zelf op te lossen aan de hand van de onderstaande lijst. Raadpleeg ook de Gebruiksaanwijzing op de volgende website: http://support. ‚‚ Koppel het netsnoer los van het stopcontact en sluit het enkele minuten later weer aan. Het systeem voert het geluid van een tv-programma niet uit wanneer het is aangesloten op een settopbox. ‚‚ Selecteer de correcte ingang voor het systeem waarop de settopbox aangesloten is. [. . . ] ‚‚ regiocode van de disc komt niet overeen met die van het De systeem. Er Verwijder de disc en laat het hoofdtoestel ongeveer een half uur aan staan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-E3100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-E3100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag