Gebruiksaanwijzing SONY BDV-E290 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E290. Wij hopen dat dit SONY BDV-E290 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E290 te teleladen.


SONY BDV-E290 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1589 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-E290 INSTALLATION GUIDE (446 ko)
   SONY BDV-E290 (2789 ko)
   SONY BDV-E290 QUICK START GUIDE (1563 ko)
   SONY BDV-E290 INSTALLATION GUIDE (446 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-E290QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor BDV-E690/BDV-E490 raadpleegt u de bijgeleverde "Installatiegids voor de luidspreker" voor de montage van de luidsprekers. [. . . ] Indien het instellingenscherm niet wordt weergegeven, selecteert u de juiste AV-ingang op uw tv. ] op het scherm verschijnt, selecteert u [Stoppen] en het systeem is klaar voor gebruik. / ///, 10 5 NL IT PL Om een disc af te spelen, drukt u op  en plaatst u vervolgens de disc in de disclade. Indien het toestel niet onmiddellijk begint met afspelen, selecteert u in de categorie [Video], [Muziek] of [Foto] en drukt u op .   11 NL IT PL Om meer functies te kunnen gebruiken, drukt u gewoon op HOME. Voorbeelden:  Luister naar de radio via de luidsprekers van het systeem  Stel radiozenders in  Open netwerkinhoud  Speel uw iPod of iPhone af door de luidsprekers van het systeem Per accedere a più funzionalità, premere semplicemente HOME. esempi:  Ascolto della radio tramite i diffusori del sistema  Stazioni radio preimpostate  Accesso ai contenuti Internet  Riproduzione dell’iPod o iPhone tramite i diffusori del sistema Aby użyć innych funkcji , naciśnij przycisk HOME. Przykłady:  Słuchanie radia przez głośniki systemu Zapisywanie stacji radiowych   Korzystanie z Internetu  Odtwarzanie dźwięku z urządzeń iPod lub iPhone przez głośniki systemu          NL  U kunt IT  Quando l’unità PL  Ustawienia sieciowe netwerkinstellingen invoeren via dit menu wanneer het hoofdtoestel aangesloten is op een breedbandrouter. [. . . ] 14 15 Met deze snelstartgids wordt papier bespaard Om de natuurlijke bronnen te beschermen, heeft Sony het gebruikte papier drastisch verminderd door niet langer volledige afgedrukte handleidingen bij te leveren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-E290

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-E290 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag