Gebruiksaanwijzing SONY BDV-E2100 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E2100. Wij hopen dat dit SONY BDV-E2100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E2100 te teleladen.


SONY BDV-E2100 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3657 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-E2100 (3799 ko)
   SONY BDV-E2100 QUICK START GUIDE (2885 ko)
   SONY BDV-E2100 MARKETING SPECIFICATIONS (220 ko)
   SONY BDV-E2100 SPEAKER INSTALLATION GUIDE (1310 ko)
   SONY BDV-E2100 LIMITED WARRANTY (U.S. ONLY) (111 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-E2100QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ΍ U kunt de luidsprekers ook opstellen in de positie ALLES VÓÓR . [. . . ] ΍  Met een breedbandrouter Verso un router a banda larga Z routerem szerokopasmowym 08 4 NL IT PL Druk op / om het systeem in te schakelen. "SETUP" verschijnt in het uitleesvenster op het voorpaneel. Om het systeem voor te bereiden op gebruik, doorloopt u de Eenvoudige initiële instellingen op het scherm met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Indien het instellingenscherm niet wordt weergegeven, selecteert u de juiste AV-ingang op uw tv. esempi:  scolto della radio tramite i diffusori del A sistema S  tazioni radio preimpostate  ccesso ai contenuti Internet A  iproduzione di file sul dispositivo USB R collegato Aby użyć innych funkcji , naciśnij przycisk HOME. Przykłady:  Słuchanie radia przez głośniki systemu  Zapisywanie stacji radiowych  Korzystanie z Internetu  Odtwarzanie plików z podłączonego urządzenia USB          NL kunt U IT Quando l’unità PL Ustawienia sieciowe netwerkinstellingen invoeren via dit menu wanneer het hoofdtoestel aangesloten is op een breedbandrouter. 13 NL IT PL Verhelpen van storingen Als u problemen ondervindt bij het gebruik van dit systeem, probeer die dan eerst zelf op te lossen aan de hand van de onderstaande lijst. Raadpleeg ook de Gebruiksaanwijzing op de volgende website: http://support. [. . . ] Ga na of de volgende instellingen doorgevoerd zijn: ˎˎ Selecteer [Systeeminstellingen] > [HDMI-instellingen] > [Controle voor HDMI] en stel vervolgens [Controle voor HDMI] in op [Uit]. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-E2100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-E2100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag