Gebruiksaanwijzing SONY BDV-E190 INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E190. Wij hopen dat dit SONY BDV-E190 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BDV-E190 te teleladen.


SONY BDV-E190 INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (583 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BDV-E190 QUICK START GUIDE (1589 ko)
   SONY BDV-E190 (2789 ko)
   SONY BDV-E190 QUICK START GUIDE (1563 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BDV-E190INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Voor u de luidsprekers en de subwoofer installeert, moet u de bijgeleverde voetjes vastmaken zoals weergegeven op de afbeelding om trillingen of bewegingen te voorkomen. [. . . ] Vorsicht 2 5 mm to 7 mm (7/32 in to 9/32 in) 5 mm à 7 mm (7/32 po à 9/32 po) de 5 mm a 7 mm (7/32 pulg a 9/32 pulg) 5 mm bis 7 mm 5 mm tot 7 mm Front/surround speaker Enceintes avant/surround Altavoces frontales/de sonido envolvente Vorderer/Raumklanglautsprecher Voorluidsprekers/Surroundluidsprekers Center speaker Enceinte centrale Altavoz central Mittlerer Lautsprecher Middenluidspreker 3 Nederlands  Contacteer een ijzerhandel of installateur voor meer informatie omtrent het muurmateriaal of de schroeven die u dient te gebruiken.  Gebruik schroeven die geschikt zijn voor het materiaal en de stevigheid van de muur. Aangezien een muur in gipsplaat erg zwak is, draait u de schroeven het best in een balk om de luidsprekers te bevestigen. bevestig de luidsprekers op een verticale , vlakke en verstevigde muur. [. . . ] Laat een ruimte over van ongeveer 5 mm tot 7 mm tussen de muur en de kop van de schroef. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BDV-E190

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BDV-E190 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag