Gebruiksaanwijzing SONY BC-V615

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BC-V615. Wij hopen dat dit SONY BC-V615 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BC-V615 te teleladen.


SONY BC-V615 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (84 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY BC-V615 (738 ko)
   SONY BC-V615 annexe 1 (85 ko)
   SONY BC-V615 (738 ko)
   SONY BC-V615 (738 ko)
   SONY BC-V615 (738 ko)
   SONY BC-V615 annexe 1 (79 ko)
   SONY BC-V615 annexe 2 (738 ko)
   SONY BC-V615 annexe 3 (738 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BC-V615

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit merkteken geeft aan dat dit een origineel accessoire is voor Sony videoprodukten. Bij aankoop van Sony videoapparatuur raadt Sony u dan ook aan accessoires met dit "GENUINE VIDEO ACCESSORIES" merkteken te kopen. [. . . ] om de aansluiting op het stopkontakt te verbreken , mag u alleen aan de stekker trekken. ⷠGebruik de batterijlader in geen geval als het snoer beschadigd is, of als er sprake kan zijn van inwendige schade door een val e. Let op dat er geen metalen voorwerp in aanraking komt met de metalen kontaktpunten van het apparaat of het aansluitplaatje. ⷠBehoed het apparaat voor mechanische schokken of trillingen en laat het niet vallen. ⷠHoud de batterijlader tijdens gebruik uit de buurt van AM radio-ontvangers, aangezien het apparaat storing in de radio-ontvangst kan veroorzaken. ⷠZet de batterijlader niet op plaatsen waar deze blootstaat aan: -- extreem hoge of lage temperaturen; -- veel stof of vuil; -- regen of vocht; -- mechanische schokken of trillingen. Mocht u problemen hebben met het apparaat, trek dan de stekker uit het stopkontakt en neem kontakt op met uw dichtstbijzijnde Sony handelaar. Plaats het aansluitvlak van het batterijpak, aangegeven met het $ teken, tegen de rand van het aansluitkontakt-dekseltje op de batterijlader, druk het batterijpak aan en schuif het in de richting van de pijl. Om het batterjpak volledig op te laden, zodat u het langer dan gemiddeld kunt gebruiken, laat u het batterijpak nog ongeveer een uur langer op de batterijlader zitten (volledige lading). U kunt het batterijpak ook al in gebruik nemen wanneer het nog niet volledig is opgeladen. [. . . ] ­ De camera werkt niet alhoewel een volledig opgeladen batterijpak gebruikt. ⷠU kunt de stekker van het netsnoer met de gewenste kant naar voren in de aansluiting op de bovenzijde van de batterijlader steken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BC-V615

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BC-V615 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag