Gebruiksaanwijzing SONY AKA-LU1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY AKA-LU1. Wij hopen dat dit SONY AKA-LU1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY AKA-LU1 te teleladen.


SONY AKA-LU1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1033 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY AKA-LU1 DATASHEET (173 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY AKA-LU1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Door dit apparaat aan te sluiten op de HDR-AS10/AS15 (los verkrijgbaar, hierna 'camera' genoemd), kunt u beelden opnemen tijdens het monitoren of opgenomen beelden afspelen op het LCD-scherm. Meer informatie over de bediening van de camera vindt u in de gebruiksaanwijzing ervan. [. . . ]  Om de weergavestand te annuleren , drukt u op de REC START/STOP-toets. Ά Opmerkingen  De automatische uitschakelfunctie van de camera werkt mogelijk niet in de weergavestand.  Er kunnen alleen afbeeldingen weergegeven worden op het LCD-scherm van dit apparaat. Informatie zoals de bedieningsstatus moet u op het scherm van de camera controleren. Ώ Er kunnen alleen afbeeldingen weergegeven worden op het LCD-scherm wanneer een van de volgende standen geactiveerd is op de camera:  [MOVIE]  [INTVL]  Weergavestand  Het LCD-scherm is vervaardigd met precisietechnologie, waardoor minstens 99, 99% van de pixels effectief operationeel is. Soms kunnen er echter zwarte en/of heldere stipjes (wit, rood, blauw of groen) verschijnen op het LCD-scherm. Deze stipjes zijn een normaal gevolg van het productieproces en hebben geen enkele invloed op de opnames. ): 135 g LCD-scherm Beeld: 6, 7 cm (type 2, 7, beeldverhouding 16:9) Totaal aantal pixels: 230 400 (960 × 240) Bijgeleverde items: Draagbare houder met LCD-scherm (1), gedrukte documentatie  Ontwerp en specificaties kunnen zonder kennisgeving gewijzigd worden. WAARSCHUWING Om het gevaar van brand of elektrische schokken te verkleinen, mag het apparaat niet worden blootgesteld aan regen of vocht. Voor klanten in Europa Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU‑richtlijnen van toepassing zijn De fabrikant van dit product is Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan. de geautoriseerde vertegenwoordiger voor EMC en productveiligheid is Sony Deutschland GmbH , Hedelfinger Strasse 61 , 70327 Stuttgart , Duitsland. Voor kwesties met betrekking tot service of garantie kunt u het adres in de afzonderlijke service- en garantiedocumenten gebruiken. [. . . ] Verwachte beschikbare tijd wanneer u een volledig opgeladen accu gebruikt. Wij raden u aan de camera te gebruiken bij een temperatuur tussen 10 °C en 30 °C. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY AKA-LU1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY AKA-LU1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag