Gebruiksaanwijzing SONY ADP-BH1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ADP-BH1. Wij hopen dat dit SONY ADP-BH1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ADP-BH1 te teleladen.


SONY ADP-BH1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (382 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ADP-BH1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kennisgeving voor klanten in de landen waar EUrichtlijnen van toepassing zijn Dit product werd geproduceerd door of in opdracht van Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan. [. . . ] ˎˎ Houd de camera altijd stevig vast met één hand bij het ˎˎ afstellen van de cameramontagehoek. Indien u dit apparaat aan een sterke schok of trilling ˎˎ blootstelt, dan kan de bevestigde camera kantelen. Reinigen met een zachte doek die lichtjes is bevochtigd met ˎˎ een mild reinigingsmiddel als het vuil wordt. Goed afvegen met een droge doek als u dit apparaat heeft ˎˎ gebruikt op het strand of een plaats met zeewind. [. . . ] Totaal gewicht van camera en gemonteerde toebehoren Maximaal 0, 6 kg Hoogte Ongeveer 46 mm Doorsnede van de basis Ongeveer 23 mm Gewicht Ongeveer 46 g Bijgeleverde toebehoren: Balkop (1), Handleiding en documentatie Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens voorbehouden, zonder kennisgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ADP-BH1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ADP-BH1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag