Gebruiksaanwijzing SONY AD-MSCF1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY AD-MSCF1. Wij hopen dat dit SONY AD-MSCF1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY AD-MSCF1 te teleladen.


SONY AD-MSCF1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (604 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY AD-MSCF1 (499 ko)
   SONY AD-MSCF1 (1441 ko)
   SONY AD-MSCF1 (502 ko)
   SONY AD-MSCF1 (499 ko)
   SONY AD-MSCF1 annexe 1 (564 ko)
   SONY AD-MSCF1 annexe 2 (502 ko)
   SONY AD-MSCF1 annexe 3 (502 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY AD-MSCF1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Memory Stick Duo Adaptor for CompactFlash slot Adaptateur Memory Stick Duo pour slot CompactFlash Houd de zoekerloupe buiten het bereik van kleine kinderen. [. . . ] Voor kwesties met betrekking tot service of garantie kunt u het adres in de afzonderlijke service- en garantiedocumenten gebruiken. De AD-MSCF1 (hieronder aangeduid als "het systeem") is vergelijkbaar met een Memory Stick Duo-adapter voor de CompactFlash-sleuf in digitale spiegelreflexcamera's van Sony. Opmerkingen bij het gebruik Wanneer u een "Memory Stick Duo" in dit systeem plaatst, moet u de "Memory Stick Duo" in de juiste richting houden en deze dan zo ver mogelijk in het systeem schuiven. Plaats dit systeem nooit in een compatibel apparaat zonder de "Memory Stick Duo" in het systeem. Wanneer u dit systeem in de CF-kaartsleuf (hieronder aangeduid als "CF-sleuf") van de camera plaatst*, moet u het systeem in de juiste richting houden. De richting van de voorkant en achterkant van de kaart is afhankelijk van de camera. [. . . ] Ongeveer 42, 8 × 36, 4 × 5, 0 mm (b/h/d) Ongeveer 11 g Memory Stick Duo-adapter voor CompactFlash-sleuf (1), Handleiding en documentatie [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY AD-MSCF1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY AD-MSCF1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag