Gebruiksaanwijzing SONY ACC-SHA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ACC-SHA. Wij hopen dat dit SONY ACC-SHA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ACC-SHA te teleladen.


SONY ACC-SHA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (584 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ACC-SHA (514 ko)
   SONY ACC-SHA (514 ko)
   SONY ACC-SHA (531 ko)
   SONY ACC-SHA annexe 1 (517 ko)
   SONY ACC-SHA annexe 2 (517 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ACC-SHA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De bevestigde camera kan tot maximaal 90 graden worden gedraaid langs de inkeping in het cameraplatform. [. . . ] gebruik geen sterke chemicaliën (alcohol , benzine , verdunner , enz. ) of harde borstels aangezien deze de tas kunnen beschadigen, verkleuren of anderszins aantasten. Als de tas nat is geworden, dient u deze droog te vegen, opnieuw in model te brengen en in de schaduw te laten drogen. Laat de cameratas niet liggen in de volle zon, in een auto die in de zon geparkeerd staat, of dichtbij een warmtebron. Berg de accu of "Memory Stick" niet samen met de camera op in de tas. Als de bijgeleverde reinigingsdoek vies wordt, kunt u deze met de hand wassen met een mild wasmiddel. The mounted camera can be tilted by up to 90 degrees to the notch in the camera platform. Lösen Sie Schraube , um die Kamera in die gewünschte Richtung richten zu können. [. . . ] U kunt uitproberen of het statief stabieler staat met de poten uitgetrokken of niet uitgetrokken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ACC-SHA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ACC-SHA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag