Gebruiksaanwijzing SONY ACC-PFW1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ACC-PFW1. Wij hopen dat dit SONY ACC-PFW1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ACC-PFW1 te teleladen.


SONY ACC-PFW1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (816 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ACC-PFW1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Raadpleeg voor meer informatie de meegeleverde gebruiksaanwijzing van uw oplaadbaar batterijpak. [. . . ] ˎˎKleine luchtbellen kunnen vanzelf verdwijnen als u het LCD-beschermvel er een nacht op laat zitten. ˎˎWrijf bij het aanbrengen van het LCD-beschermvel niet met een hard voorwerp over het LCD-scherm om te voorkomen dat u het LCD-scherm beschadigt. ˎˎWanneer u het LCD-beschermvel verwijdert, raden wij u aan dit langzaam te doen met gebruik van plakband. *  e camera waarop u het beschermglas bevestigt, kan anders D zijn dan de afgebeelde camera. Te vermijden op uw foto´s, dient u het oppervlak van het beschermglas voordat u de camera bevestigt, schoon te vegen. ˎˎAls u zowel een filter als een beschermglas op de lens bevestigt, kan het scherm rond de randen donkerder worden. [. . . ] Indien dit gebeurt, dient u de scherpstelling aan te passen tot het effect verdwijnt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ACC-PFW1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ACC-PFW1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag