Gebruiksaanwijzing SONY ACC-FW1A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ACC-FW1A. Wij hopen dat dit SONY ACC-FW1A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ACC-FW1A te teleladen.


SONY ACC-FW1A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (730 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ACC-FW1A ANNEXE 1 (730 ko)
   SONY ACC-FW1A ANNEXE 1 (730 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ACC-FW1A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ˎˎ In uitzonderlijke gevallen, kan de cameratas vlekken maken op uw kleding of camera door de gebruiksomstandigheden. [. . . ] ˎˎ Indien de tas is uitgerust met een karabijnhaak, gebruik deze dan alleen met deze tas. De ACC-FW1A wordt geleverd met de volgende accessoires: Oplaadbaar batterijpak (NP-FW50) (1) Zachte draagtas (LCS-AMB) (1) Handleiding en documentatie http://www. 020 mAh) / Gebruikstemperatuur: Van 0 °C tot 40 °C / Afmetingen: Ongeveer 31, 8 mm × 18, 5 mm × 45, 0 mm (b/h/d) / Gewicht: Ongeveer 57 g ˎˎ Een opgeladen accu (batterijpak) loopt heel langzaam leeg, ook als hij niet gebruikt wordt. Laad de accu (batterijpak) op voor gebruik om te voorkomen dat u opnamekansen mist. gebruik geen sterke chemicaliën (alcohol , benzine , verdunner , enz. ) of harde borstels aangezien deze de tas kunnen beschadigen, verkleuren of anderszins aantasten. ˎˎ Berg de camera niet samen met iets anders op in dezelfde opbergruimte. ˎˎ În cazuri rare, este posibil ca tocul să vă păteze îmbrăcămintea sau camera datorită condiţiilor de utilizare. [. . . ] ˎˎ Berg de camera niet samen met iets anders op in dezelfde opbergruimte. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ACC-FW1A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ACC-FW1A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag