Gebruiksaanwijzing SONY ACC-FM1A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ACC-FM1A. Wij hopen dat dit SONY ACC-FM1A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ACC-FM1A te teleladen.


SONY ACC-FM1A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (705 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ACC-FM1A ANNEXE 1 (705 ko)
   SONY ACC-FM1A ANNEXE 1 (705 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ACC-FM1A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 600 mAh) / Gebruikstemperatuur: Van 0 °C tot 40 °C / Afmetingen: Ongeveer 38, 2 mm × 20, 5 mm × 55, 6 mm (b/h/d) / Gewicht: Ongeveer 78 g ˎˎ Een opgeladen accu (batterijpak) loopt heel langzaam leeg, ook als hij niet gebruikt wordt. [. . . ] Laad de accu (batterijpak) op voor gebruik om te voorkomen dat u opnamekansen mist. Opmerkingen Note :‫ ﻣﺰود ﺑﺎﻟﻜﻤﺎﻟﻴﺎت اﻟﺘﺎﻟﻴﺔ‬ACC-FM1A ‫اﻟﻄﻘﻢ‬ (1) (NP-FM500H) ‫ﺣﺰﻣﺔ اﻟﺒﻄﺎرﻳﺔ اﻟﻘﺎﺑﻠﺔ ﻟﻠﺸﺤﻦ‬ (1) (LCS-AMB) ‫ﻋﻠﺒﺔ ﺣﻤﻞ ﻟﻴﻨﺔ‬ ‫ﻃﻘﻢ ﻣﻦ وﺛﺎﺋﻖ ﻣﻄﺒﻮﻋﺔ‬ NP-FM500H LCS-AMB (Zie afbeelding ) <Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU-richtlijnen van toepassing zijn> De fabrikant van dit product is Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan. de geautoriseerde vertegenwoordiger voor EMC en productveiligheid is Sony Deutschland GmbH , Hedelfinger Strasse 61 , 70327 Stuttgart , Duitsland. Voor kwesties met betrekking tot service of garantie kunt u het adres in de afzonderlijke service- en garantiedocumenten gebruiken. ˎˎ Berg de camera niet samen met iets anders op in dezelfde opbergruimte. ˎˎ Houd de magnetische gesp uit de buurt van diskettes en andere voorwerpen die kunnen worden beschadigd door magneten. ˎˎ Als de tas nat is geworden, dient u deze droog te vegen, opnieuw in model te brengen en in de schaduw te laten drogen. ˎˎ In uitzonderlijke gevallen, kan de cameratas vlekken maken op uw kleding of camera door de gebruiksomstandigheden. [. . . ] ˎˎ In uitzonderlijke gevallen, kan de cameratas vlekken maken op uw kleding of camera door de gebruiksomstandigheden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ACC-FM1A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ACC-FM1A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag