Gebruiksaanwijzing SONY ACC-DCBX ANNEXE 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ACC-DCBX. Wij hopen dat dit SONY ACC-DCBX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ACC-DCBX te teleladen.


SONY ACC-DCBX ANNEXE 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (434 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ACC-DCBXANNEXE 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een opgeladen accu loopt heel langzaam leeg, ook als deze niet ˎˎ gebruikt wordt. Gebruik een zekering met de juiste stroomsterkte zoals staat vermeld op de zekeringbehuizing van dit apparaat (1 A, 125 V, 20 mm). [. . . ] De ACC-DCBX wordt geleverd met de volgende accessoires: ACC-DCBX Oplaadbaar batterijpak (NP-BX1) (1) Reislader voor gelijkstroom (BC-DCX) (1) Autoaccu-adapter (DCC-UD10) (1) Micro-USB-kabel (1) Handleiding en documentatie 1 Sätt i batteripaketet i laddaren. Ό Hoe werkt het Zorg dat u het toestel laadt als de motor van de auto draait. Indien het apparaat in de sigarettenaansteker aangesloten blijft als de motor niet draait, kan er stroom van de autoaccu worden verbruikt. Zorg ervoor dat de autoaccu-adapter veilig wordt verwijderd ˎˎ zodat deze niet stoort met de werking van de pedalen of andere bewegende onderdelen. Voordat u deze lader bedient, dient u eerst deze handleiding aandachtig door te lezen en hem te bewaren voor toekomstige naslag. 2 Sluit de autoaccu-adapter aan op de acculader via de bij dit apparaat meegeleverde micro-USBkabel. Note Hinweise De accu laden Zorg dat u de accu op de lader aansluit voordat u een micro-USBkabel aansluit. 2 Sluit de autoaccu-adapter aan op de digitale Bevestig de aangesloten digitale camera op de automontagemodule en plaats deze op een veilige plek. 2 Sluit een micro-USB-kabel (meegeleverd) aan op Het CHARGE-lampje (oranje) gaat branden en het laden begint. Lijn de batterijmarkering  uit in de richting van het laderteken  en plaats de accu in de lader tot deze op zijn plaats klikt. Schuif de bovenklep van de lader in tegengestelde richting om hem te sluiten. Zie voor meer informatie de bedieningsinstructies van uw digitale camera. Caratteristiche tecniche Corrente nominale d’ingresso Corrente nominale d’uscita Temperatura d’impiego Temperatura di conservazione Dimensioni (circa) Peso 5 V CC Connettore caricabatterie: 4, 2 V CC 0, 86 A da 0 °C a 40 °C da –20 °C a +60 °C 36 mm × 70 mm × 13, 5 mm (l/a/p) circa 17 g Laddningstemperatur Als u de autoaccu-adapter niet gebruikt Wanneer u de motor van de auto uitzet. De accu verwijderen Ontkoppel dit apparaat van de sigarettenaansteker als het niet wordt gebruikt om onnodig autoaccu-verbruik te vermijden. [. . . ] Voor maximaal accuvermogen is het aanbevolen temperatuurbereik bij het laden 10 °C tot 30 °C. Vervangen van de zekering (zie afbeelding ) Indien dit apparaat niet goed werkt, dient u de zekering in de autoaccu-adapter te controleren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ACC-DCBX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ACC-DCBX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag