Gebruiksaanwijzing SONY AC-PW20 ANNEXE 2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY AC-PW20. Wij hopen dat dit SONY AC-PW20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY AC-PW20 te teleladen.


SONY AC-PW20 ANNEXE 2: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (662 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY AC-PW20 ANNEXE 3 (666 ko)
   SONY AC-PW20 (100 ko)
   SONY AC-PW20 ANNEXE 3 (666 ko)
   SONY AC-PW20 DATASHEET (166 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY AC-PW20ANNEXE 2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat u dit toestel gebruikt dient u de handleiding grondig door te lezen en te bewaren voor toekomstige naslag. [. . . ] Aansluiten op het stopcontact voor gebruik Raadpleeg ook de bedieningsinstructies voor het toestel (digitale spiegelreflexcamea) dat u gebruikt. ΍ Sluit de uitvoerstekker van dit toestel aan op de DC INaansluiting van het apparaat dat u gebruikt. Gebruik geen elektronische voltagetransformator omdat dit kan leiden tot een defect. Het meegeleverde netsnoer Het meegeleverde netsnoer is exclusief bedoeld voor gebruik bij deze eenheid en kan niet worden gebruikt voor andere elektrische apparaten. ˎˎ Haal de stekker van het toestel uit het stopcontact als u het langere tijd niet gebruikt. ˎˎ Gebruik het toestel niet als het snoer is beschadigd of als het is gevallen of beschadigd. [. . . ] Als zich een probleem voordoet, haal dan de stekker van het toestel uit het stopcontact en neem contact op met de dichtstbijzijnde Sonyvertegenwoordiger. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY AC-PW20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY AC-PW20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag