Gebruiksaanwijzing SOMFY CODETASTER 5014046

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SOMFY CODETASTER 5014046. Wij hopen dat dit SOMFY CODETASTER 5014046 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SOMFY CODETASTER 5014046 te teleladen.


Mode d'emploi SOMFY CODETASTER 5014046
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SOMFY CODETASTER 5014046

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] SOMFY is op geen enkele wijze aansprakelijk voor wijzigingen in normen en standaards die na de publicatie van deze handleiding zijn doorgevoerd. [. . . ] Als het rolluik kort in beweging komt gaat u verder naar stap B. Als het rolluik niet reageert, druk dan op een toets van de zender: - als het rolluik reageert is de zender al ingelezen. - als het rolluik niet reageert zijn de eindschakelaars van de motor niet ingesteld. Druk tegelijkertijd op de OP en NEER toetsen van de zender die u wilt programmeren: het rolluik reageert met een korte beweging. Als het rolluik in beweging is stopt een korte druk op de "my" toets het rolluik. Druk op de "my" toets tot een korte beweging (5 s) wordt uitgevoerd. Druk op de "my" toets tot een korte beweging (5 s) wordt uitgevoerd. Indien het "batterij laag" lampje gaat branden als u op de toetsen van de zender drukt moet u de batterij verwisselen. [. . . ] Indien het "batterij laag" lampje gaat branden als u op de toetsen van de zender drukt moet u de batterij verwisselen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SOMFY CODETASTER 5014046

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SOMFY CODETASTER 5014046 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag