Gebruiksaanwijzing SOMFY 5012940

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SOMFY 5012940. Wij hopen dat dit SOMFY 5012940 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SOMFY 5012940 te teleladen.


Mode d'emploi SOMFY 5012940
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SOMFY 5012940

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Com io-homecontrol® biedt een geavanceerde en veilige radiografische technologie die eenvoudig te installeren is. Producten van het merk io-homecontrol® communiceren met elkaar, wat het bedieningsgemak, de veiligheid en de energiebesparing bevorderd. [. . . ] De closing controller moet worden geïnstalleerd en geprogrammeerd door een erkende installateur. Alvorens het product aan te sluiten eerst deze handleiding helemaal doorlezen. De closing controller is compatibel met alle ontvangers die een beroep doen op de iohomecontrol® technologie. Met de closing controller kunnen via een Keytis 4 Home io afstandsbediening alle systemen die in de controller geprogrammeerd zijn dichtgestuurd worden (rolluiken, voordeur, garagadeur, enz. Neem de geldende elektriciteitsnormen en de volgende punten in acht: · Schakel de netvoeding uit voordat u welke handeling dan ook uitvoert. Plaats de closing controller ver uit de buurt van metalen onderdelen voor een optimaal bereik. Bevestig de closing controller met de meegeleverde schroeven en pluggen volgens de aanwijzingen van de tekening. Het controlelampje van de closing controller knippert en gaat groen branden om te signaleren dat de procedure met succes is uitgevoerd. Programmeer de ontvangers/motoren volgens de hieronder beschreven procedures afhankelijk van uw specifieke situatie en ontvangers. Druk op de (PROG) toets van de Situo io tot het rolluik kort op en neer gaat (2 s). Het controlelampje van de closing controller knippert en gaat groen branden om te signaleren dat de procedure met succes is uitgevoerd. Druk op de (PROG) toets van de Telis Composio io of de Impresario Chronis io totdat het lampje gaat branden (2 s). Het geselecteerde rolluik maakt een korte beweging en het scherm geeft de naam van de geselecteerde motor weer (default is de naam Oximo io, Dexxo Pro io, etc. Bevestig de selectie met de MY toets van de Telis Composio io of de "Stop" toets van de Impresario Chronis io totdat het lampje groen gaat branden. [. . . ] Bevestig de selectie met de MY toets van de Telis Composio io of de "Stop" toets van de Impresario Chronis io totdat het lampje groen gaat branden. Het controlelampje van de closing controller knippert en gaat groen branden om te signaleren dat de procedure met succes is uitgevoerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SOMFY 5012940

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SOMFY 5012940 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag