Gebruiksaanwijzing SMEG WMI12C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG WMI12C. Wij hopen dat dit SMEG WMI12C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG WMI12C te teleladen.


SMEG WMI12C : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1113 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG WMI12C PROGRAMME TABLE (74 ko)
   SMEG WMI12C (765 ko)
   SMEG WMI12C PROGRAMME TABLE (73 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG WMI12C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN INSTRUCTIONS DE MONTAGE DES LAVE-LINGE INTÉGRABLES INSTRUCCIONES DE INSTALACIÓN DE LAS LAVADORAS INTEGRABLES INSTRUÇÕES DE MONTAGEM DAS MÁQUINAS DE LAVAR ROUPA INTEGRÁVEIS MONTAGEINSTRUCTIES VAN INTEGREERBARE WASMACHINES MONTERINGSANVISNING FOR INTEGRERBARE VASKEMASKINER MONTERINGSANVISNINGAR FÖR INBYGGNADSBARA TVÄTTMASKINER ANKASTRE ÇAMAIR MAKNELER ÇN MONTAJ TALMATLARI IT EN DE FR ES PT NL DK SE TR MONTAGEINSTRUCTIES WASMACHINES VAN INTEGREERBARE BELANGRIJK ­ De machine voldoet aan de veiligheidsvoorschriften betreffende elektrische apparatuur en moet volgens de geldende voorschriften door een gespecialiseerde monteur worden geïnstalleerd, om gevaar voor de gebruiker te voorkomen. Afmetingen voor De afmetingen van de inbouwruimte moeten zijn: minimumhoogte 820 mm, minimumbreedte 600 mm en de inbouw minimumdiepte 584 mm (fig. 1). [. . . ] Houd u hierbij aan de verticale lijnen die aan de uiteinden zijn aangegeven. 3) Na de bescherming op de juiste plaats te hebben aangebracht, geeft u met de punt van een potlood de plaats aan van de volgende gaten: · gaten voor de scharnieren en voor de bevestigingsschroeven van de scharnieren (fig. · gaten ter bevestiging van het metalen plaatje (als u de magneetsluiting wenst te gebruiken), of van de haak voor de push-pull sluiting (fig. De onderdelen op het paneel aanbrengen en het paneel bevestigen 1) Boor de gaten in het paneel om de scharnieren (fig. 6) aan te brengen, als u de magneetsluiting wilt gebruiken, en de gaten ter bevestiging van de scharnieren (fig. 2) De diepte van 13 mm van de gaten met een doorsnede van 2 mm voor de bevestiging van de scharnieren en van het metalen plaatje voor de magneet gelden voor het massief houten paneel. Boor bij het spaanplaat paneel alleen gaten in de bovenste bekleding ­ fig. 4) Monteer de sluithaak van de push-pull sluiting of het metalen plaatje voor de magneet aan de andere kant (fig. 5) Bevestig het paneel aan de wasmachine en volg hierbij de instructies van fig. de voorkant van de machine een beetje schuin staat of niet helemaal in het midden, kan de stand via het bewegende gedeelte van de scharieren worden gecorrigeerd (fig. [. . . ] Uit veiligheidsoverwegingen mag deze niet worden verwijderd en moet absoluut heel en aan de wasmachine bevestigd blijven. 21 1 ! 595mm 820mm ! 560mm 820mm 70mm 150mm 16mm ca. 75k g 2 A B 9 3 3-A 1 3 22 3 C 78 9 10 11 5 4 6 A-B 12 C 9 5 7 6 C B A D 1 1 2 8 3 A-B 4 3 2 4 5 C D 3-B 4 e 16. . . 21mm Unterkante Lower edge Côté inférieur Lato inferiore Lado inferior Onderkant 9 16. . . 21mm e Unterkante Lower edge Côté inférieur Lato inferiore Lado inferior Onderkant 592. . . 595mm 592. . . 595mm e e 5 13mm 6 13mm Ø 35mm Ø 2mm 7 1 2 8 1 2 3 5 6 3 4 9 ? 1 2 2 1 3 9 10 11 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG WMI12C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG WMI12C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag