Gebruiksaanwijzing SMEG UK2010X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG UK2010X. Wij hopen dat dit SMEG UK2010X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG UK2010X te teleladen.


Mode d'emploi SMEG UK2010X
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG UK2010X (1132 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG UK2010X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voorafgaande instructies __________________________________ 101 1. 1 ZICH ONTDOEN VAN DE VERPAKKINGEN ________________________ 102 1. 2 ZICH ONTDOEN VAN OUDE TOESTELLEN ________________________ 102 2. Beschrijving van de bediening _____________________________ 2. 1 HET FRONTALE BEDIENINGSBORD ____________________________ 2. 2 ELECTRONISCHE PROGRAMMAKIEZER _________________________ 2. 3 KLOK EN PROGRAMMEUR __________________________________ 3. Gebruik van de oven______________________________________ 3. 1 VERWITTIGINGEN EN ALGEMENE RAADGEVINGEN _________________ 3. 2 OVENLAMP ____________________________________________ 3. 3 VENTILATIE VOOR AFKOELING _______________________________ 103 103 105 108 109 109 109 109 4. Beschikbare accessoires __________________________________ 110 5. [. . . ] Na een onderbreking van de electriciteit, blikt de display met een regelmatige intermittentie terwijl hij aanduidt. 2. 2 Electronische programmakiezer". Bedek, tijdens het koken, de bodem van de oven niet met aluminiumfolie of vergelijkbare materialen en plaats er geen pannen of ovenschotels op om beschadigingen van het email te voorkomen. Bij gebruik van ovenpapier moet u ervoor zorgen dat de circulatie van de warme lucht in de oven er niet door wordt beïnvloed. Teneinde te voorkomen dat de eventuele damp binnen in de oven last veroorzaakt, de ovendeur in twee ogenblikken openen: de deur half open houden (ongeveer 5 cm. ) gedurende 4-5 seconden, en ze daarna volledig openen. Indien het nodig is de gerechten tijdens het koken te behandelen, moet men de ovendeur zo kort mogelijk open laten teneinde te vermijden dat de temperatuur binnen in de oven afkoelt zodanig dat een goede afloop van het koken risico loopt. 3. 2 OVENLAMP De lamp gaat aan wanneer men de schakelknop voor de selectie van de functie op gelijk welke stand draait, ofwel, door de ovendeur te openen terwijl de oven afstaat. 3. 3 VENTILATIE VOOR AFKOELING Het toestel is voorzien van afkoelingsturbines die in werking treden wanneer de oven aangezet wordt. De werking van de turbines veroorzaakt een normale luchttoevoer die dan onderaan de voorzijde van de oven naar buiten gaat. PYROLYSE: eens dat de reinigingscyclus is ingeschakeld, treden de turbines alleen in werking nadat de oven de vooringestelde temperatuur bereikt heeft. 109 Beschikbare accessoires 4. Beschikbare accessoires De oven beschikt over 4 richels om de braadsleden en de grillen op verschillende hoogten te plaatsen. OPMERKING : OP ENKELE AANWEZIG. MODELLEN ZIJN NIET ALLE ACCESSOIRES Patisseriebraadslee: nuttig voor de bereiding van taarten en koekjes. Grill in roestvrij staal: voor de bereiding van gerechten in schotels, taarten van kleine omvang, gebraden en gerechten die een delicaat grillen vereisen. Rooster voor ovenschaal: kan boven op een ovenschaal worden gelegd voor het bereiden van voedsel dat vloeistof kan verliezen. Braadslede oven: nuttig om de vetten op te vangen van de gerechten die op de grill in roestvrij staal (erboven) geplaatst zijn. Een steun voor het spit in roestvrij staal: dit dient als steun voor het spit van het braadstuk (zie instructies in par. 5. 7 "Bakken met het braadspit"). Spit braadstuk: nuttig voor het bereiden van kippen, worsten en alle gerechten die een gelijkmatig bakken vereisen over de gehele oppervlakte. Bovenste bescherming: het verwijderen ervan zal het schoonmaken van de binnenkant van de oven vereenvoudigen. Handvat in verchroomd roestvrij staal: nuttig om grillen en braadsleden warm uit de oven te nemen. 110 Beschikbare accessoires Het handvat in verchroomd roestvrij staal is een zeer nuttig accessoire in de keuken, dat niet alleen een stevige greep op braadsleden en grillen verzekert maar tevens een direct contact vermijdt ( waartoe men integendeel verplicht is met het gebruik van stoffen pannelappen en thermische handschoenen). De originele accessoires rechtstreeks aan de vertrouwde verkoper vragen, die de meest geschikte artikelen voor de oven zal aanraden. 111 Raadgevingen voor het koken 5. Raadgevingen voor het koken Wij raden aan om bij het voorverwarmen de geventileerde stand te gebruiken en de temperatuur altijd 30/40°C hoger dan de kooktemperatuur in te stellen. Dit zal de kooktijden aanzienlijk verkorten, het energieverbruik verminderen en de kookresultaten verbeteren. De ovendeur moet tijdens de bereiding gesloten blijven 5. 1 TRADITIONEEL KOKEN SCHAKELKNOP SELECTIE FUNCTIES SCHAKELAAR THERMOSTAAT MET KEUZE TUSSEN 50 - 280°C 50 - 280 °C Dit klassiek kooksysteem waarbij de warmte van boven en van onder komt is geschikt voor het koken van gerechten op één enkele richel. Het is noodzakelijk de oven voor te verwarmen tot hij de vooropgestelde temperatuur bereikt heeft. De gerechten slechts in de oven plaatsen als de seinlamp van de thermostaat uitgaat. Erg vette vleesgerechten mogen in een nog koude oven geplaatst worden. Diepgevrozen vleeswaren rechtstreeks in de oven plaatsen zonder ze vooraf te ontvriezen. [. . . ] HET GAAT OM EEN GEHEEL NORMAAL VERSCHIJNSEL, DAT NA DE EERSTE REINIGINGSCYCLUS VERDWIJNT. TIJDENS DE CYCLUS VAN DE AUTOMATISCHE REINIGING MAKEN DE VENTILATOREN EEN MEER INTENS LAWAAI TE WIJTEN AAN EEN GROTERE DRAAISNELHEID. HET BETREFT EEN VOLLEDIG NORMALE WERKING OP PUNT GESTELD OM DE VERSPREIDING VAN DE WARMTE TE BEVORDEREN. AAN HET EINDE VAN DE PYROLYSE ZAL DE VENTILATIE AUTOMATISCH VOLDOENDE LANG WORDEN VERVOLGD OM OVERVERHITTING VAN DE WANDEN VAN DE MEUBELS EN DE VOORKANT VAN DE OVEN TE VOORKOMEN. 7. 4. 2 Hoe werkt de cyclus van de automatische reiniging De hierna volgende tabel geeft een voorbeeld van de werking van de automatische reinigingscyclus. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG UK2010X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG UK2010X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag