Gebruiksaanwijzing SMEG TPK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG TPK. Wij hopen dat dit SMEG TPK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG TPK te teleladen.


SMEG TPK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (83 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG TPK (82 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG TPK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bakplaat TPK ALGEMENE WAARSCHUWINGEN · · · · Het is niet mogelijk om meerdere platen tegelijk op hetzelfde toestel te gebruiken. [. . . ] Schakel de brander 15 minuten lang in op maximaal vermogen, verlaag het vermogen vervolgens tot het minimum. Maximaal 60 minuten lang gebruiken. GEBRUIK OP ELEKTRISCHE KOOKPLATEN Plaats de plaats niet op de bedieningen of in de nabijheid ervan. Schakel de kookzone in op ongeveer ¾ van het maximale vermogen. Gebruik de functies "Power" of "Versneld opwarmen" niet bij modellen waar deze voorzien zijn. Maximaal 60 minuten lang gebruiken. REINIGING EN ONDERHOUD Gebruik geen schoonmaakmiddelen die chloor, ammoniak of bleekwater bevatten. · Gebruik geen ruwe of schurende materialen, of scherpe metalen schrapers. [. . . ] ZEER HARDNEKKIG VUIL: gebruik een specifiek product voor aangekoekt vuil en laat het inwerken tot het vuil volledig is losgeweekt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG TPK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG TPK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag