Gebruiksaanwijzing SMEG SMRM01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG SMRM01. Wij hopen dat dit SMEG SMRM01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG SMRM01 te teleladen.


SMEG SMRM01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3560 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG SMRM01 (3541 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG SMRM01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reiniging en onderhoud Informatie over de correcte schoonmaak en het onderhoud van de raviolimaker. Recepten Receptenlijst voor de bereiding van verschillende raviolisoorten. Veiligheidswaarschuwingen 1. 2 Deze gebruiksaanwijzing Deze gebruiksaanwijzing is een belangrijk onderdeel van de raviolimaker en dient gedurende de volledige levensduur intact en op een eenvoudig te bereiken plaats worden bewaard. 1. 3 Gebruiksbestemming ? [. . . ] Neem voor meer informatie contact op met de lokale autoriteiten of afvalverwerkingsbedrijven. De raviolimaker zit verpakt in milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Breng het verpakkingsmateriaal naar de betreffende centra voor afvalverwerking. Laat kinderen niet spelen met de plastic zakken van de verpakking. 74 Beschrijving 2 Beschrijving 2. 1 Beschrijving van het product 2 1 2 1 3 SMRM01 - Raviolimaker 1 Vulopening 2 Behuizing 3 Handvat 4 Walsen 5 Ring en bevestigingselement 6 Vulschep 7 Reinigingsborsteltje 8 Sleutel 75 NL Beschrijving 2. 2 Meegeleverde accessoires Vulschep Sleutel Gebruik de vulschep om de vulling in de vultrechter te scheppen. Reinigingsborsteltje Gebruik deze sleutel om de ring vast en los te draaien. De accessoires die in contact kunnen komen met het voedsel zijn gemaakt van materialen conform de van kracht zijnde wetsbepalingen. Gebruik dit borsteltje om het gedroogde deeg na het gebruik van de raviolimaker en de walsen te verwijderen. 76 Gebruik 3 Gebruik Advies en informatie voor de gebruiker ?De raviolimaker moet worden aangesloten op het bevestigingspunt van de keukenmachine SMF01 die het uitsluitend ondersteunt. De raviolimaker werkt volkomen handbediend, zodat een betere controle wordt gewaarborgd. 3. 2 Montage van de raviolimaker op het bevestigingspunt van de keukenmachine 1. Controleer of de keukenmachine is uitgeschakeld en de stekker uit het stopcontact is gehaald. Controleer of de kop van de keukenmachine omlaag is geklapt. 3. 1 Vr het eerste gebruik 1. Verwijder eventueel verpakkingsmateriaal aan de binnen- en buitenzijde van de raviolimaker. Maak het pastadeeg met de hand of met behulp van het pasta-accessoire SMPR01 door de knop op stand 6, d. w. z. Pak de bescherming van het bevestigingspunt vooraan (1) in het midden beet en draai het naar rechts. Breng het accessoire (2) aan met behulp van de geleider op het bevestigingspunt (3) en draai het 60. 1 3. [. . . ] Het deeg heeft de juiste consistentie als het compact is en niet aan de vingers kleeft. Advies voor het bewaren van ravioli De losgehaalde en gedroogde ravioli kunnen onmiddellijk worden bereid. Laat de ravioli in een enkele laag op een theedoek of een blad ongeveer 15-20 minuten lang aan de lucht drogen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG SMRM01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG SMRM01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag