Gebruiksaanwijzing SMEG SE32TCX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG SE32TCX. Wij hopen dat dit SMEG SE32TCX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG SE32TCX te teleladen.


SMEG SE32TCX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (224 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG SE32TCX (214 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG SE32TCX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aan de voorkant van elke bedieningsknop is een schema afgebeeld waarop vermeld is bij welke kookzone de betreffende bedieningsknop hoort (afb. Bij sommige modellen is het schema voorzien van een lampje dat gaat branden als de temperatuur van de kookzone hoger is dan 60° C (zie afb. Het lampje gaat pas uit als de temperatuur van de kookzone onder deze waarde daalt en daarom wordt dit lampje restwarmte-indicatielampje genoemd. [. . . ] Gebruik geen staalwol, schuurpoeder of corrosieve sprays om de kookplaat schoon te maken. Al naargelang hoe vuil de kookplaat is wordt het volgende geadviseerd: - Voor kleine vlekken is het voldoende om een vochtige spons te gebruiken. - Hardnekkig en aangekoekt vuil kunt u makkelijk met een krabbertje verwijderen (afb. Gebruik dit voorzichtig omdat dit verwondingen kan veroorzaken. - Restanten van overgekookte vloeistoffen kunnen met azijn of citroen verwijderd worden. - Pas op dat u tijdens het koken geen suiker of voedingsmiddelen die suiker bevatten op de kookplaat laat vallen. Als dit gebeurt moet u de kookplaat uitschakelen en onmiddellijk met warm water schoonmaken en moet u voor de vlekken die nog warm zijn een krabbertje gebruiken. - Mettertijd kunnen er verkleuringen, metalen weerkaatsingen of krassen (afb. 4) ontstaan die te wijten zijn aan een slechte reiniging en het op een verkeerde manier verplaatsen van pannen. Deze krassen zijn moeilijk te verwijderen maar doen geen afbreuk aan de goede werking van de kookplaat. 4 18 Het installeren, het ombouwen en het onderhoud dat in dit deel staat mag uitsluitend door daartoe opgeleid personeel uitgevoerd worden. Een verkeerde installatie kan schade aan personen, dieren of voorwerpen veroorzaken waarvoor de fabrikant niet aansprakelijk gesteld kan worden. TECHNISCHE INFORMATIE BESTEMD VOOR DE INSTALLATEURS INSTALLATIE het bereik van kinderen gehouden worden omdat dit een bron van gevaar kan zijn. In het blad van het aanbouwmeubel moet een inbouwopening gemaakt worden met de op afb. 5 aangegeven afmetingen, waarbij erop gelet moet worden dat de kritieke afmetingen van de ruimte waarin het apparaat geïnstalleerd moet worden aangehouden worden (zie afb. 6). 3) PLAATSING Nadat het uitwendige en inwendige verpakkingsmateriaal van de diverse losse delen verwijderd is moet u controleren of het apparaat intact is. Bij twijfel mag u het apparaat niet gebruiken en moet u zich tot vakmensen wenden. Het verpakkingsmateriaal (karton, zakjes, schuimplastic, spijkers enz. ) mag niet binnen AAN TE HOUDEN MATEN (mm) 2 ELEM. [. . . ] - Als alternatief kan de elektrische aansluiting ook beschermd worden met een aardlekschakelaar met een hoge gevoeligheid. Er wordt dringend geadviseerd om de speciale geel-groene aarddraad op een deugdelijk geaarde installatie aan te sluiten. WAARSCHUWINGEN: Al onze apparaten zijn ontworpen en gebouwd volgens de Europese normen EN 60 335-1 en EN 60 335-2-6 en latere wijzigingen daarop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG SE32TCX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG SE32TCX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag