Gebruiksaanwijzing SMEG SC112PZ-8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG SC112PZ-8. Wij hopen dat dit SMEG SC112PZ-8 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG SC112PZ-8 te teleladen.


SMEG SC112PZ-8 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (80 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG SC112PZ-8 (79 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG SC112PZ-8

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] GEBRUIKSAANWIJZING De handgreep van de pizzapalet kan gesloten worden zodat ze na gebruik makkelijk kan opgeborgen worden. Voordat de pizzapalet gaat gebruikt worden, moet de handgreep compleet geopend worden tot u een klik hoort. Nu is de handgreep geblokkeerd en kan de pizzapalet correct gebruikt worden. Er wordt aanbevolen, voor een beter gebruik van de pizzapalet, om op het stalen oppervlak een laagje meel aan te brengen zodat de verse producten, die vochtig zijn, niet aan het staal kunnen blijven plakken. De handgreep zou toevallig kunnen sluiten. REINIGING EN ONDERHOUD Voor de reiniging van de palet moet een niet schurende spons en warm water gebruikt worden. Gebruik geen reinigingsmiddelen en/of sponsjes die het stalen oppervlak of de handgreep kunnen beschadigen. 7 [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG SC112PZ-8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG SC112PZ-8 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag