Gebruiksaanwijzing SMEG PK4210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG PK4210. Wij hopen dat dit SMEG PK4210 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG PK4210 te teleladen.


SMEG PK4210 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3143 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG PK4210 (1948 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG PK4210

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Fig. 1 Fig. 4 Doe hetzelfde met de ruit zonder merk, breng hem tegen de kap2 en centreer de vier pennen in de overige vier zittingen in de kap (Fig. 4). (2) Controleer voor de juiste richting de positie van het metalen frame aan de achterkant (Fig. 4. 1). Fig. 4. 1 Achteraanzicht Neem de ruit met het merk SMEG, breng hem tegen de kap en centreer de vier pennen in de respectieve zittingen (Fig. 2). [. . . ] Fig. 1 Fig. 4 Doe hetzelfde met de ruit zonder merk, breng hem tegen de kap2 en centreer de vier pennen in de overige vier zittingen in de kap (Fig. 4). (2) Controleer voor de juiste richting de positie van het metalen frame aan de achterkant (Fig. 4. 1). Fig. 4. 1 Achteraanzicht Neem de ruit met het merk SMEG, breng hem tegen de kap en centreer de vier pennen in de respectieve zittingen (Fig. 2). Laat de ruit langs de geleidingen van de pennen zakken (Fig. 5 en Fig. 3. 2) Fig. 2 Laat de ruit langs de geleidingen van de pennen naar onder schuiven (Fig. 3. 2). Fig. 5 Fig. 3. 1 - Beginpositie (Pennen hoog) Demontage van de ruiten Voor de demontage van de ruiten moeten alle bovenstaande handelingen in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd. Fig. 3 Fig. 3. 2 - Eindpositie (Pennen laag) NL 01 NL 02 Verwijderen van de filterpanelen Om de filters te verwijderen moet de bijgeleverde sleutel worden gebruikt (Fig. 5). Draai de sleutel naar onder en trek eraan (Fig. 8). Fig. 8 Fig. 5 Houd de sleutel zoals aangegeven in Fig. 6 . Schuif de panelen eruit door omhoog te trekken (Fig. 9). Fig. 6 Fig. 9 NB. : Om het onderste panelenpaar te verwijderen moeten de ruiten worden verwijderd zoals beschreven in de procedure op pag. 2 . De afstelling moet zowel aan de rechter als aan de linker kant worden uitgevoerd. Gebruik voor de afstelling een inbussleutel maat 3 (Fig. 13). Fig. 11 Fig. 12 NL 05 NL 06 Montageinstructies Hoogte gaten voor steun achterkant Referentiemaat voor midden van afvoergat in wand Kookplaat Fig. 14 Fig. 15 a) Centreer de kap ten opzichte van de kookplaat; b) Houd rekening met de afstanden die zijn aangegeven in Fig. 14 en Fig. 15. NL 07 [. . . ] De afstelling moet zowel aan de rechter als aan de linker kant worden uitgevoerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG PK4210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG PK4210 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag