Gebruiksaanwijzing SMEG LW91105GF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG LW91105GF. Wij hopen dat dit SMEG LW91105GF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG LW91105GF te teleladen.


SMEG LW91105GF : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (77 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG LW91105GF (57 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG LW91105GF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het overlopen gebeurt wanneer te kleine recipiënten gebruikt worden, of door een foute beoordeling van de vergroting van het volume tijdens de bereiding, en het zijn vooral amiden en suikers die in het bijzonder de bodem van de oven aantasten. HOE WERKT DE ZELFREINIGENDE OVEN De continu zelfreinigende oven bestaat uit panelen die bedekt zijn met een speciaal email, die de oven dus zelfreinigend maakt. Dit email verkrijgt tijdens zijn ontwikkeling een ruwe structuur met een zeer ruim contactoppervlak, dat de zuurstofopname begunstigt die nodig is voor de eliminatie van vetdampen en vetspatten. [. . . ] Deze producten mogen enkel uitzonderlijk gebruikt worden, maar ze zijn overbodig wanneer de oven normaal gebruikt wordt. Het kan zijn dat een oven met veel afzettingen zeer moeilijk kan gereinigd worden. Wanneer bereidingen toevallig overlopen op de bodem van de oven moet dit zo snel mogelijk opgedroogd worden, en moet de bodem gereinigd worden met een spons en warm water om de vorming van een koolstofkorst te vermijden die zeer moeilijk te verwijderen is door de oxidatie. PRODUCTEN DIE NOOIT GEBRUIKT MOGEN WORDEN Op het zelfreinigend email mogen geen antikleeffilms (siliconen) gebruikt worden, die de zelfreinigende bekleding definitief onbruikbaar zouden kunnen maken. Alle onderhoudsproducten, vooral reinigingsmiddelen, worden eveneens afgeraden. DE KWALITEIT VAN DE ZELFREINIGENDE OVEN Op het zelfreinigend email mogen geen antikleeffilms (siliconen) gebruikt worden, die de zelfreinigende bekleding definitief onbruikbaar zouden maken. Alle onderhoudsproducten, vooral reinigingsmiddelen, worden eveneens afgeraden. De oven is altijd rein, en de vermoeiende reinigingshandelingen zullen niet meer nodig zijn. Niettemin wordt aangeraden om er niet bruusk tegen te stoten, en om hem niet af te schrapen met een metalen borstel of met stompe voorwerpen. De spatten worden geoxideerd zodra ze gevormd worden, en het is dus perfect mogelijk om gebak te bereiden zonder dat gevreesd moet worden om de geur van vorige bereidingen te behouden. Wat dus feitelijk telt om tevreden te zijn, is het zoeken naar de geschikte temperatuur voor de bereiding, om onaangename rookvorming te vermijden die de smaak van het voedsel kan wijzigen tijdens de bereiding zelf. De oven blijft doeltreffend mettertijd, en de actie van de zelfreiniging zal lang worden bewaard wanneer hij normaal gebruikt wordt. NUTTIG ADVIES Om de zelfreinigende oven goed rein te houden, moet vermeden worden om hem meer te bevuilen dan nodig is. [. . . ] 1-4) Verwijder alle accessoires uit de oven; de horizontale grills, de bakjes, de relatieve zijsteunen en de achterste deflector door de relatieve moeren los te draaien. Nu is de oven volledig leeg, en kunnen de wanden bedekt worden met de zelfreinigende panelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG LW91105GF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG LW91105GF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag