Gebruiksaanwijzing SMEG LBL16AZ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG LBL16AZ. Wij hopen dat dit SMEG LBL16AZ handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG LBL16AZ te teleladen.


SMEG LBL16AZ : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (387 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG LBL16AZ (359 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG LBL16AZ

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 3 4 5 6 7 7 19 590 1674 02 1 1. Instructies voor het uitpakken en vervoer NEE NEE NEE NEE JA 19 590 1674 02 JA 2 2. Verwijdering van de sokkel 1 A 2 1) Met behulp van een schroevendraaier met 2) . . . [. . . ] Verwijdering van de elastieken van de accessoirehouder 1) Om de elastieken van de accessoirehouder te verwijderen, 2) draait u de uiteinden 180°, . . . . 3) . . . terwijl u een lichte druk uitoefent. . . 4) en ze vervolgens wegneemt. 19 590 1674 02 4 4. Gebruik van de elastieken van de accessoirehouder In de afbeelding kunt u de mogelijkheid zien om enkele producten in de speciaal gecreëerde ruimte te zetten. . . LET OP!!die dagelijks worden gebruikt, zoals wasmiddelen, wasverzachters, enz. LET OP!! Het apparaat mag alleen door volwassenen gebruikt worden. Sta kinderen niet toe aan de knoppen te komen of met de wasautomaat te spelen. Houd kinderen dus uit de buurt van de wasautomaat. 19 590 1674 02 5 5. Verwijdering van de deur JA NEE 1) Om de deur te verwijderen, neemt u de aangeduide schroef 2) op beide scharnieren weg (met kruiskopschroevendraaier) 3) Steun de deur en verwijder hem vervolgens door . . . 4) . . de scharnieren van hun plaats te halen. 19 590 1674 02 6 6. Reinigingsvoorschriften LET OP!! Gebruik om de wasbak te reinigen alleen doekjes met water en schoonmaakmiddel, geen schuursponsjes!! [. . . ] Gebruiksaanwijzing De wasbak werkt alleen bij aanwezigheid van elektrische voeding voor de wasmachine (stekker in het stopcontact). 19 590 1674 02 7 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG LBL16AZ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG LBL16AZ zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag