Gebruiksaanwijzing SMEG KV90X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG KV90X. Wij hopen dat dit SMEG KV90X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KV90X te teleladen.


SMEG KV90X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (290 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG KV90X (288 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG KV90X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of de netspanning correspondeert met de spanning die aangegeven is op het plaatje aan de binnenkant van de wasemkap. Voor apparaten van klasse I dient u zich ervan te verzekeren dat het elektriciteitsnet in uw huis over een goede aarding beschikt. [. . . ] Controleer of de uitlaat van het verlengstuk 14. 1 overeenstemt met de gaten van de schouw, en dit zowel horizontaal als vertikaal. Als dit niet het geval is, dan moet U de compositie aanpassen door de verlengstukken 14. 1 . Controleer of er een geurfilter met actieve koolstof aanwezig is. 15 14. 1 NL 3 39 9 ELEKTRISCHE AANSLUITING Sluit de wasemkap aan op de netspanning met een tweepolige schakelaar ertussen met een opening tussen de contacten van tenminste 3 mm. "Onderhoud") en verzeker u ervan dat de stekker van de voedingskabel goed in de contactdoos van de afzuigkap is gestoken. Montage van de schouw Bovenstuk van de schouw De twee zijplaten enigszins openen, ze vasthaken achter de beugels 7. 2. 1 en ze weer zo ver mogelijk sluiten. Aan de zijkant aan de beugel bevestigen met de 4 bijgeleverde schroeven 12c. Onderstuk van de schouw De twee zijplaten van de schouw enigszins openen, ze vasthaken tussen het bovenstuk van de schouw en de wand en ze weer zo ver mogelijk sluiten. Bevestig het onderstuk aan de zijkanten aan de wasemkap met 2 van de bijgeleverde schroeven 12c. 7. 2. 1 12c 2. 1 2 2. 2 12c NL 4 40 0 GEBRUIK L1 L2 L3 L4 L T1 T2 Bedieningspaneel T3 T4 Toets Functie L Led Een korte druk op deze toets schakelt de verlichting in/uit. Een druk van 2 seconden op deze toets schakelt de verlichting met lage lichtsterkte in/uit. Reset het alarm van de verzadiging van het filter, als deze actief is. Reset het alarm van de verzadiging van het filter, als deze actief is. Aan. T1 T2 T3 Een eerste druk op deze toets schakelt de derde snelheid van de Aan. Wordt uitgeschakeld door op een willekeurige snelheidstoets te drukken (T1-T2-T3) Deze functie kan niet worden geactiveerd als de Delay actief is. Reset het alarm van de verzadiging van het filter, als deze actief is. Activeert de automatische uitschakeling met een vertraging van 30' Aan. [. . . ] Monteer de metalen vetfilters weer. Verlichting VERVANGING VAN DE LAMPEN Halogeenlamp van 20 W. Verwijder de 2 schroeven waarmee de lamphouder is bevestigd en verwijder de houder uit de kap. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG KV90X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG KV90X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag